Tanımlanamayan ağ hatası

No1Knows

Hectopat
Kablolu ağa bağlanamıyorum. Evde 3 tane LAN kablosu var her gün birer kablo alıyorum hepsi çalışıyor internet sembolü geliyor fakat tanımlanamayan ağ hatası alıyorum. Driverlar ile ilgili ya da bilgisayarda sorun var diye format attım sorun geçmedi. IP ataması yaptım yine geçmedi. Bakmadığım site kalmadı YouTube'deki tüm videoları izledim uyguladım olmadı. Technopat'ta ağ sorunlarını çözen programı indirdim kurdum sorun yine çözülmedi.
Not: 5 ay önce kablolu ağ vardı. Bilgisayarı kaldırdım sonra yeniden kurdum.

Hocam telefonunuz filan varsa telefondan kablo ile internet paylaşımı yapıp deneyin yine aynısı olacak mı diye.

Hocam telefonunuz filan varsa telefondan kablo ile internet paylaşımı yapıp deneyin yine aynısı olacak mı diye.
Hocam televizyona taktım kabloyu girdi internete.
Biraz önce anakartın sitesinden LAN driverlarını indirdim sorun hala çözülmedi.

Hocam televizyona taktım kabloyu girdi internete.

Hocam o zaman adaptör alacaksınız artık Ethernet kartı ömrünü doldurmuş olabilir. Bir de Türk Telekom mu kullanıyorsunuz. Eğer TT kullanıyorsunuz IP olarak 192.168.1.101 yazın 3. yerede 192.168.1.1 yazın DNS'ye ise hep 8.8.8.8 yazıp deneyin olmazsa yeni Ethernet kartınız hayırlı olsun.

Superonline kullanıyorum. Bilgisayar daha yeni 1 yaşına girdi 4 ay önce giriyordu hocam ben de anlamadım.

Superonline kullanıyorum. Bilgisayar daha yeni 1 yaşına girdi 4 ay önce giriyordu hocam ben de anlamadım.

Hocam o zaman garantiye getirin var ise yani Ethernet portu sıkıntılı eğer garanti yok ise 50 100 TL'lik bir Ethernet kartı alıp kullanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…