SegudasTR Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2 24 Nisan 2018 #1 Merhaba arkadaşlar, yeni bir PC aldım 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum. Birçok şey denedim çözemedim. Ağ simgesinin üstünde sarı ünlem işareti cıkıyor ve tanımlanamayan ağ yazıyor. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2018
Merhaba arkadaşlar, yeni bir PC aldım 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum. Birçok şey denedim çözemedim. Ağ simgesinin üstünde sarı ünlem işareti cıkıyor ve tanımlanamayan ağ yazıyor. Lütfen yardım edin.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 24 Nisan 2018 #2 Ethernet üzerinden mi bu hatayı alıyorsun. Güncel driverlarını kurdunuz mu ? Kurulu değilse güncelleyin. Yine devam ederse uygulayın. Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı
Ethernet üzerinden mi bu hatayı alıyorsun. Güncel driverlarını kurdunuz mu ? Kurulu değilse güncelleyin. Yine devam ederse uygulayın. Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı