falconn32 Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #11 Einstein dedi: Kasamı laptopmu hocam bir arkadaşta şu an aynı sorunu yaşıyorda belki oda yanlış yere takmıştır, Genişletmek için tıkla... Kasa hocam, çok güldüm kendime saatlerimi şu kadar ufak bir şeye harcadım. TT modem benimki orada sarı ve mavi alanlar var sarı bölgeye takmak lazımmış.
Einstein dedi: Kasamı laptopmu hocam bir arkadaşta şu an aynı sorunu yaşıyorda belki oda yanlış yere takmıştır, Genişletmek için tıkla... Kasa hocam, çok güldüm kendime saatlerimi şu kadar ufak bir şeye harcadım. TT modem benimki orada sarı ve mavi alanlar var sarı bölgeye takmak lazımmış.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.468 Çözümler 570 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #12 Sen lan yerine WAN portuna bakmışsın yanlışlıkla hocam neyse sorununuzun çözüldüğüne sevindim iyi günler.
Sen lan yerine WAN portuna bakmışsın yanlışlıkla hocam neyse sorununuzun çözüldüğüne sevindim iyi günler.
falconn32 Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #13 Einstein dedi: Sen lan yerine WAN portuna bakmışsın yanlışlıkla hocam neyse sorununuzun çözüldüğüne sevindim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, size de iyi günler.
Einstein dedi: Sen lan yerine WAN portuna bakmışsın yanlışlıkla hocam neyse sorununuzun çözüldüğüne sevindim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, size de iyi günler.