volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 5 Mart 2024 #1 İnternetteki her çözüm videosunu dinledim. Hiçbiri de bir işe yaramadı. Nasıl çözülür?
BedirhanLort2007 Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #2 volvoseverim dedi: İnternetteki her çözüm videosunu dinledim. Hiçbiri de bir işe yaramadı. Nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlara sorun gider yazıp ek sorun gidericilere basıp internet bağlantıları üzerinde çalıştırır mısınız? Dosya Ekleri resim_2024-03-05_234511141.png 11,5 KB · Görüntüleme: 34
volvoseverim dedi: İnternetteki her çözüm videosunu dinledim. Hiçbiri de bir işe yaramadı. Nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlara sorun gider yazıp ek sorun gidericilere basıp internet bağlantıları üzerinde çalıştırır mısınız?
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 5 Mart 2024 #3 BedirhanLort2007 dedi: Hocam ayarlara sorun gider yazıp ek sorun gidericilere basıp internet bağlantıları üzerinde çalıştırır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey yok bende, Windows 11 benimki. dediğinize benzer bir şey var fakat çalıştır butonuna basınca zaten şu an wifi ile internete bağlı olduğum için zaten bağlısınız diyor. Ben ethernet ile bağlanmaya çalışıyorum.
BedirhanLort2007 dedi: Hocam ayarlara sorun gider yazıp ek sorun gidericilere basıp internet bağlantıları üzerinde çalıştırır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey yok bende, Windows 11 benimki. dediğinize benzer bir şey var fakat çalıştır butonuna basınca zaten şu an wifi ile internete bağlı olduğum için zaten bağlısınız diyor. Ben ethernet ile bağlanmaya çalışıyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #4 Manuel olarak Denetim Masası'ndan DNS girmeyi denedin mi?
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 6 Mart 2024 #5 Einstein dedi: Manuel olarak Denetim Masası'ndan DNS girmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim işe yaramadı.
Einstein dedi: Manuel olarak Denetim Masası'ndan DNS girmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim işe yaramadı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #6 Aygıt Yöneticisi'nden Ethernet sürücüsünü kaldırın cihazın yazılımını sil işaretli olsun sonra Ethernet kablosunu çıkarıp tak tekrar dene.
Aygıt Yöneticisi'nden Ethernet sürücüsünü kaldırın cihazın yazılımını sil işaretli olsun sonra Ethernet kablosunu çıkarıp tak tekrar dene.