"Tanımlı ders programı bulunamadı" ne demek?

702266

Centipat
Selam hocalarım, iki gündür üniversiteye gidiyorum ve mevcut ders programına baktığımda çarşamba gününde hiçbir şey olmadığını gördüm. "tanımlı ders programı bulunamadı" yazıyordu ve Google'da araştırdığımda bir sonuç bulamadım.

O gün dersim olmadığı için okula gitmeme gerek yok ancak teyit etmek için soruyorum; bu açıklama ne demek?

O gün içerisine sana herhangi bir ders tanımlanmamış. Eğer çok aklınıza takılıyorsa Danışman hocanıza sorabilirsin bu durumu.

İnternetten araştırdığımda "belli hatalar sonucu öyle yazabilir" diyordu.

O doğru bazen hata oluşuyor sistemde, mesela bende hala hiçbir günün programı yok. Ama sizde diğer günler varmış o zaman sorun yok.

Fakülte ya da bölüm sitesind ders programını yayınlamışlardır oraya göre bak. OBS sisteminde hata olabilir bazen ona çok güvenme.

Fakülte ya da bölüm sitesind ders programını yayınlamışlardır oraya göre bak. OBS sisteminde hata olabilir bazen ona çok güvenme.

Bugün hariç 2 gündür gittiğimi belirttim zaten hocam. Sadece bugün de ders görünmüyor, zaten bu da normalmiş. Cevap için teşekkür ederim.

O doğru bazen hata oluşuyor sistemde, mesela bende hala hiçbir günün programı yok. Ama sizde diğer günler varmış o zaman sorun yok.

Evet hocam, diğer günlerin dersleri kayıtlı şekilde görünüyor sıkıntı yok o konuda, bugün hariç. Cevap için sağ olun .

Tamamda bizde olduğu için diyoruz. Derslerin yarısı gözüküp yarısı gözükmediği oluyordu. En sağlam kaynak dediğim sayfada yayınlanan ders programıdır. Referenas olarak orası alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…