starmercy Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 603 28 Ocak 2023 #41 Bir şey olacağını sanmam ama ben Discord kullanmanızı önermem.
sanalmaganda Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 173 30 Ocak 2023 #42 starmercy dedi: Bir şey olacağını sanmam ama ben Discord kullanmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle kişiler sadece Discord'a değil her yerde.
starmercy dedi: Bir şey olacağını sanmam ama ben Discord kullanmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle kişiler sadece Discord'a değil her yerde.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #43 yusology dedi: Discord'da sohbet ederken bir tane çocuk nerede doğduğumu falan sordu cevap verdim. Bana özelden tüm sülalemin bilgilerini gönderdi. Bu olay benim başımı ağrıtır mı? T.C. Kimlik ve adresime kadar bilgileri almış çocuk. Genişletmek için tıkla... Bi' benim karşıma gelmiyor. Dava aç para cezası yer muhtemelen. Sonra da bir yemek falan yersin.
yusology dedi: Discord'da sohbet ederken bir tane çocuk nerede doğduğumu falan sordu cevap verdim. Bana özelden tüm sülalemin bilgilerini gönderdi. Bu olay benim başımı ağrıtır mı? T.C. Kimlik ve adresime kadar bilgileri almış çocuk. Genişletmek için tıkla... Bi' benim karşıma gelmiyor. Dava aç para cezası yer muhtemelen. Sonra da bir yemek falan yersin.