NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 7 Kasım 2024 #21 raskol dedi: Telefon görüşmesini kayıt altına almak yasal mı hocam? 27 ile bitiyor sonu. Genişletmek için tıkla... Eğer siz izin veriyorsanız evet ilk başta sorması gerek sormuyorsa o zaman yasa dışı.
raskol dedi: Telefon görüşmesini kayıt altına almak yasal mı hocam? 27 ile bitiyor sonu. Genişletmek için tıkla... Eğer siz izin veriyorsanız evet ilk başta sorması gerek sormuyorsa o zaman yasa dışı.
raskol Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #22 NinimuRarei dedi: Eğer siz izin veriyorsanız evet ilk başta sorması gerek sormuyorsa o zaman yasa dışı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam izin vermedim başta da sormadı ilk mesajımdaki konuşma gerçekleşti
NinimuRarei dedi: Eğer siz izin veriyorsanız evet ilk başta sorması gerek sormuyorsa o zaman yasa dışı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam izin vermedim başta da sormadı ilk mesajımdaki konuşma gerçekleşti
laurits Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 319 7 Kasım 2024 #23 Gizlice herhangi bir görüntüyü veya konuşmayı kayıt altına almak suç.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 7 Kasım 2024 #24 raskol dedi: Yok hocam izin vermedim başta da sormadı ilk mesajımdaki konuşma gerçekleşti. Genişletmek için tıkla... O zaman yasa dışı oluyor ama burası Türkiye o yüzden pek bir şey çıkacağını sanmam.
raskol dedi: Yok hocam izin vermedim başta da sormadı ilk mesajımdaki konuşma gerçekleşti. Genişletmek için tıkla... O zaman yasa dışı oluyor ama burası Türkiye o yüzden pek bir şey çıkacağını sanmam.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.055 Çözümler 25 7 Kasım 2024 #25 raskol dedi: Telefon görüşmesini kayıt altına almak yasal mı hocam? Genişletmek için tıkla... Anlamadınız sanırsam baştan anlatayım kayıt aldığını belirtiyor belirtmemesi yasa dışı ama belirttiği için hem yasal olacak. Hem de bunu banka çalışanı polis savcı her neyse ona sunacak sonra adınıza ya borç alacaklar ya da yasa dışı suçu üstünüze atacaklar.
raskol dedi: Telefon görüşmesini kayıt altına almak yasal mı hocam? Genişletmek için tıkla... Anlamadınız sanırsam baştan anlatayım kayıt aldığını belirtiyor belirtmemesi yasa dışı ama belirttiği için hem yasal olacak. Hem de bunu banka çalışanı polis savcı her neyse ona sunacak sonra adınıza ya borç alacaklar ya da yasa dışı suçu üstünüze atacaklar.
raskol Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #26 NinimuRarei dedi: O zaman yasa dışı oluyor ama burası Türkiye o yüzden pek bir şey çıkacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Peki gelecekteki bir olay adına önlem almak için yapabileceğim bir şey var mı ? Polisi arasam dosya açarlar mı ?
NinimuRarei dedi: O zaman yasa dışı oluyor ama burası Türkiye o yüzden pek bir şey çıkacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Peki gelecekteki bir olay adına önlem almak için yapabileceğim bir şey var mı ? Polisi arasam dosya açarlar mı ?
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.055 Çözümler 25 7 Kasım 2024 #27 raskol dedi: Peki gelecekteki bir olay adına önlem almak için yapabileceğim bir şey var mı? Polisi arasam dosya açarlar mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapamazsın tanımıyorum diyeceksin numarayı engelleyeceksin.
raskol dedi: Peki gelecekteki bir olay adına önlem almak için yapabileceğim bir şey var mı? Polisi arasam dosya açarlar mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapamazsın tanımıyorum diyeceksin numarayı engelleyeceksin.
raskol Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #28 SiyahiBeyfendi dedi: Anlamadınız sanırsam baştan anlatayım kayıt aldığını belirtiyor belirtmemesi yasa dışı ama belirttiği için hem yasal olacak. Hem de bunu banka çalışanı polis savcı her neyse ona sunacak sonra adınıza ya borç alacaklar ya da yasa dışı suçu üstünüze atacaklar. Genişletmek için tıkla... Hocam korkunç şeyler diyorsunuz bunu engellemenin yolu yok mu ?
SiyahiBeyfendi dedi: Anlamadınız sanırsam baştan anlatayım kayıt aldığını belirtiyor belirtmemesi yasa dışı ama belirttiği için hem yasal olacak. Hem de bunu banka çalışanı polis savcı her neyse ona sunacak sonra adınıza ya borç alacaklar ya da yasa dışı suçu üstünüze atacaklar. Genişletmek için tıkla... Hocam korkunç şeyler diyorsunuz bunu engellemenin yolu yok mu ?
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.055 Çözümler 25 7 Kasım 2024 #29 raskol dedi: Hocam korkunç şeyler diyorsunuz bunu engellemenin yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... SiyahiBeyfendi dedi: Hiçbir şey yapamazsın tanımıyorum diyeceksin numarayı engelleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi.
raskol dedi: Hocam korkunç şeyler diyorsunuz bunu engellemenin yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... SiyahiBeyfendi dedi: Hiçbir şey yapamazsın tanımıyorum diyeceksin numarayı engelleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi.
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.473 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #30 Kendi yaptığınız telefon görüşmelerini kaydetmeniz suç teşkil etmez ama paylaşmak veya yaymak suç teşkil edebilir. Ayrıca delil olarak kullanılamaz. Görüşme öncesi kaydedildiğini söyleyerek kayıt yapılması halinde delil olarak ta kullanılabilir.
Kendi yaptığınız telefon görüşmelerini kaydetmeniz suç teşkil etmez ama paylaşmak veya yaymak suç teşkil edebilir. Ayrıca delil olarak kullanılamaz. Görüşme öncesi kaydedildiğini söyleyerek kayıt yapılması halinde delil olarak ta kullanılabilir.