laurits Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 319 7 Kasım 2024 #41 SiyahiBeyfendi dedi: Engelle diyoruz arayayım mı diyorsun. Geri aramanda sıkıntı arama boş ver. Genişletmek için tıkla... Bence geri aramasınds bir sıkıntı yok, arayabilir. Tabii benden günah gitti ama ben olsam arardım. Tabii ki en net önerim önceki mesajım.
SiyahiBeyfendi dedi: Engelle diyoruz arayayım mı diyorsun. Geri aramanda sıkıntı arama boş ver. Genişletmek için tıkla... Bence geri aramasınds bir sıkıntı yok, arayabilir. Tabii benden günah gitti ama ben olsam arardım. Tabii ki en net önerim önceki mesajım.
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.668 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 7 Kasım 2024 #42 laurits dedi: Bence geri aramasınds bir sıkıntı yok, arayabilir. Tabii benden günah gitti ama ben olsam arardım. Tabii ki en net önerim önceki mesajım. Genişletmek için tıkla... Tabi açarlarsa genelde geçici fake türk telefon hatları satılıyor ve geri ulaşamıyorsunuz.
laurits dedi: Bence geri aramasınds bir sıkıntı yok, arayabilir. Tabii benden günah gitti ama ben olsam arardım. Tabii ki en net önerim önceki mesajım. Genişletmek için tıkla... Tabi açarlarsa genelde geçici fake türk telefon hatları satılıyor ve geri ulaşamıyorsunuz.
raskol Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #43 Yeniden biri aradı bu sefer açmadım yine tanımağım numara ne oluyor ya ????
SaviorAngel666 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #44 Yeni bir yüz yeni bir kimlik geçmişin silinecek artık onlar yok kardeşim geçmiş olsun sen seçildin.
raskol Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #45 SaviorAngel666 dedi: Yeni bir yüz yeni bir kimlik geçmişin silinecek artık onlar yok kardeşim geçmiş olsun sen seçildin. Genişletmek için tıkla... Hocam ağa düştüm sanırım
SaviorAngel666 dedi: Yeni bir yüz yeni bir kimlik geçmişin silinecek artık onlar yok kardeşim geçmiş olsun sen seçildin. Genişletmek için tıkla... Hocam ağa düştüm sanırım
patrickyildiz7 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #46 Kafana takma bilinmeyen numarayı kapat ya hat ya internet ya da dolandırıcı ya da şakacılar arıyor