R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.694 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 21 Ağustos 2022 #1 Tanımadığım bir numaradan böyle bir mesaj geldi; Dolandırıcı olduğunu düşünüyorum. Engelledim. Fakat benim numaramı nereden bulmuş olabilir? Sorun çıkar mı?
Tanımadığım bir numaradan böyle bir mesaj geldi; Dolandırıcı olduğunu düşünüyorum. Engelledim. Fakat benim numaramı nereden bulmuş olabilir? Sorun çıkar mı?
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.616 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #2 çıkmaz.
C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Ağustos 2022 #3 Günde 10K parayla işe babanız bile almaz hocam. Büyük ihtimal yalan. Sorun yaratacağını da düşünmüyorum.
Günde 10K parayla işe babanız bile almaz hocam. Büyük ihtimal yalan. Sorun yaratacağını da düşünmüyorum.
SHYN1E Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 721 Makaleler 2 Çözümler 7 21 Ağustos 2022 #4 RivalsX dedi: Tanımadığım bir numaradan böyle bir mesaj geldi; Eki Görüntüle 1492741 Dolandırıcı olduğunu düşünüyorum. Engelledim. Fakat benim numaramı nereden bulmuş olabilir? Sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir siteye kayıt olurken sizin telefon numaranızı aldığı an iş işten geçiyor aslında, onlar sizin telefon numaranızı belli bir miktar karşılığında satıyor ve alanalr size bu mesajları atıyorlar, dert etmeyin
RivalsX dedi: Tanımadığım bir numaradan böyle bir mesaj geldi; Eki Görüntüle 1492741 Dolandırıcı olduğunu düşünüyorum. Engelledim. Fakat benim numaramı nereden bulmuş olabilir? Sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir siteye kayıt olurken sizin telefon numaranızı aldığı an iş işten geçiyor aslında, onlar sizin telefon numaranızı belli bir miktar karşılığında satıyor ve alanalr size bu mesajları atıyorlar, dert etmeyin
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.864 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 21 Ağustos 2022 #5 Günlük maaş 5-10 K arası mı? Hiç güleceğim yoktu.
K KİMse kim Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 342 Çözümler 4 Yer Bursa 21 Ağustos 2022 #6 RivalsX dedi: Tanımadığım bir numaradan böyle bir mesaj geldi; Eki Görüntüle 1492741 Dolandırıcı olduğunu düşünüyorum. Engelledim. Fakat benim numaramı nereden bulmuş olabilir? Sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bana da böyle bir mesaj gelmişti dolandırıcı. Link falan attıysa tıklamadıysanız bir şey olmaz. Rastgele numaraya atmış olabilir. Tesla Bobini dedi: Günlük maaş 5-10 k arası mı? Hiç güleceğim yoktu. Genişletmek için tıkla... Bana da 800-2000 TL arası diye bir mesaj gelmişti
RivalsX dedi: Tanımadığım bir numaradan böyle bir mesaj geldi; Eki Görüntüle 1492741 Dolandırıcı olduğunu düşünüyorum. Engelledim. Fakat benim numaramı nereden bulmuş olabilir? Sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bana da böyle bir mesaj gelmişti dolandırıcı. Link falan attıysa tıklamadıysanız bir şey olmaz. Rastgele numaraya atmış olabilir. Tesla Bobini dedi: Günlük maaş 5-10 k arası mı? Hiç güleceğim yoktu. Genişletmek için tıkla... Bana da 800-2000 TL arası diye bir mesaj gelmişti
Türker K Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara 21 Ağustos 2022 #7 RivalsX dedi: Tanımadığım bir numaradan böyle bir mesaj geldi; Eki Görüntüle 1492741 Dolandırıcı olduğunu düşünüyorum. Engelledim. Fakat benim numaramı nereden bulmuş olabilir? Sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Dolandırıcı. 'Hi' yazıp türkçe konuşması çok komik olmuş.
RivalsX dedi: Tanımadığım bir numaradan böyle bir mesaj geldi; Eki Görüntüle 1492741 Dolandırıcı olduğunu düşünüyorum. Engelledim. Fakat benim numaramı nereden bulmuş olabilir? Sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Dolandırıcı. 'Hi' yazıp türkçe konuşması çok komik olmuş.
A Ahmet Hoca Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2022 #8 Dolandırıcıdır, büyük ihtimalle numaranızı sallayarak bulmuştur.
AtamanM Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 1.104 Makaleler 3 Çözümler 15 21 Ağustos 2022 #9 Cemtastan23 dedi: Günde 10K parayla işe babanız bile almaz hocam. Büyük ihtimal yalan. Sorun yaratacağını da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Reis nerden anladın ya RivalsX dedi: Sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam tamamen random olarak gönderiyor bile olabilirler.
Cemtastan23 dedi: Günde 10K parayla işe babanız bile almaz hocam. Büyük ihtimal yalan. Sorun yaratacağını da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Reis nerden anladın ya RivalsX dedi: Sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam tamamen random olarak gönderiyor bile olabilirler.
Blacktruz Centipat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #10 Siteye bağlı IP adresinin Virustotal raporu burada. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com