zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 619 Makaleler 2 Çözümler 2 14 Eylül 2022 #11 epodhii dedi: Hocam her şeyden önce merak ettiğim bir soru var. Gerçekten Hakan siz misiniz? (!) Genişletmek için tıkla... hayır
epodhii dedi: Hocam her şeyden önce merak ettiğim bir soru var. Gerçekten Hakan siz misiniz? (!) Genişletmek için tıkla... hayır
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 14 Eylül 2022 #12 Evet ben Hakan de bir de amaçları neymiş öğrenirsin.
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 619 Makaleler 2 Çözümler 2 14 Eylül 2022 #13 Amanita dedi: Evet ben hakan de bir de amaçları neymiş öğrenirsin. Genişletmek için tıkla... Dedim yanlış oldu dedi kapattı 3 farklı numaradan aradılar hep hakan yanlış numaraymış kusura bakmayın deyip kapatıyorlar.
Amanita dedi: Evet ben hakan de bir de amaçları neymiş öğrenirsin. Genişletmek için tıkla... Dedim yanlış oldu dedi kapattı 3 farklı numaradan aradılar hep hakan yanlış numaraymış kusura bakmayın deyip kapatıyorlar.