Tanınmayan numaraya yazıldığı için savcılığa verilmek

Kız niye kendi numarası diye adem isimli birini veriyor ve sen buna yazıyorsun? Bana yalan söylüyorsun gibi geldi, kendini de açıklamaya çalışmışsın, sırf selam verdiğin için.

Zaten bira zeka seviyeniz yuksek ise karsi tarafin yazdigi mesajdan hem onun hem kendinizin kandiriligini anlarsiniz ayrica attigim mesajda da gozuktugu gibi ademin adem oldugunu getcontact uzerinden anladim.

Zaten bira zeka seviyeniz yuksek ise karsi tarafin yazdigi mesajdan hem onun hem kendinizin kandiriligini anlarsiniz ayrica attigim mesajda da gozuktugu gibi ademin adem oldugunu getcontact uzerinden anladim.
Dostum bariz yalan söylüyorsun, ne niyetle yazdığın da belli. Kalkıp zeka üzerinden hakaret etmeye falan kalkma boşuna. Madem isminin Adem olduğunu öğrendin o uygulama ile niye WhatsApp üzerinden selam veriyorsun. Git kıza sor, di mi?

Belli ki birisi bu şahsın numarasını dağıtmış, o da haklı olarak şikayet edeceğini söylüyor. Olur da şikayet eder, ifadeye çağırılırsan dersin zeka seviyeniz mi düşük anlamıyor musunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…