Öncelikle bunu okuyup bana yardım edeceklere çok teşekkür ederim gerçekten dipsiz bir kuyuda gibiyim ve moralim 0 geçen hafta çarşamba günü 1 haftadır kütüphanede gördüğüm kızla tanışmak için bir adım attim, kütüphane oldugu için not bıraktım ve çıktım öbür gün kütüphaneden çıktıktan sonra peşimden geldi parka oturduk ve tanışabileceğimizi ve arkadaş olabileceğimizi söyledi, daha ilerisini düşünmedigini söyledi bende anlayışla karşiladim ve tanıştık o mezuna kalmış ben 12'yim sonraki gün perşembe günü kütüphanede kimse yokken yine sohbet ettik biraz ve ders çalışmaya devam ettik sonra benim okulum olduğu için ben görüşürüz dedim ve çıktım. Cuma günü gelmedi ve araya hafta sonu girdi onu aklımdan çıkaramıyordum hep onu düşünüyordum, bugün de yani pazartesi günü kütüphane çıkışında denk geldik ben okuldan geliyordum biraz konuştuk.
Cuma günü hasta olduğu için gelememiş. Ona gittiğimiz kütüphane hafta sonu kapalı olduğu için hafta sonu başka bir kütüphaneye davet edeyim dedim, o da o kütüphaneye gitmeyi düşünüyormuş zaten peki o zaman haberleşir miyiz dedim numarasını istedim, biraz düşündü hafif gülümseyerek orada görüşürüz aslında ya dedi ben de anlayışla karşıladim ve görüşürüz dedim. Şu an içim içimi kemiriyor numarasını isteyerek hata yaptığımın farkındayım ama ne yapmam gerekiyordu? Onu da bilmiyorum. Hafta sonu nasıl bir yol izlemeliyim sizce numarasinı vermemekte gayet haklı sonuçta beni daha tanımıyor ve güvenememiş olabilir.