Herkese merhaba, son 2.5 haftadır üzerinde çalıştığım bir projeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Bu program Zoom ve EBA derslerini otomatik kaydetmeye veya kaydetmek istemezseniz sadece otomatik açmaya yaramaktadır. Proje OBS Studio ile çalışmaktadır.
özellikleri:
- Zaman aşımları ile toplantının açılacağı aralıkları belirleme.
- Kolay program ayarlaması ile hızlı kullanım.
- Dahili EBA tarayıcısı.
- Arka planda çalışma özelliği.
- İşlemci yormaz, sessiz çalışır.
önemli notlar:
- Bu program derslerden veyahut diğer toplantılardan feragat etmek yerine meşgul olduğunuzda zor duruma düşmemek için kullanmanız gereken bir araçtır.
- EBA dersleri açılırken T.C. Numaranız ve EBA şifreniz gerektiğinden program içinde bunu girmeniz gerekmektedir. Girdiğiniz bu bilgiler şifrelenerek program içinde tutulmaktadır.
- OBS ekran kilitliyken kaydı siyah çıkardığından ekranı kilitlerken iki kez düşünün. Eğer kilitli ekranda kayıt yapmasını istiyorsanız bu program ile ekranınızı kilitlemelisiniz.
- Tüm program tarafıma ait olup kesinlikle kar amacı gütmemektedir.
- Program beta sürümünde ve hata barındırabilecek bir durumdadır. Bu gerekçe akılda tutularak kullanılmalıdır.
Tanıtım videosu yakında eklenecektir. Sorularınızı konuda sorabilirsiniz. Program güncellemeleri konu üzerinden yayınlanacaktır.
proje açık kaynaklı mı?
Elbette güvenlik açısından bunu düşündüm ve yapacağım. Fakat şu anda EBA giriş bilgilerinin şifrelenme metodlarını gizlemenin bir yolunu bulamadığım için proje açık kaynak değil. En kısa zamanda GitHub platformuna kodları yükleyeceğim. (açık kaynaklı olması kodların başka yerlerde kullanılabileceği anlamına gelmez. Bu işin içinde 2.5 haftalık emek var.)
Program linki:
Tıkla
Virus Total:
Tıkla
Linklerde bir sorun oluşmuş, yeniden yükledim.
Program linki:
Tıkla
Virus Total:
Tıkla