bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.698 Makaleler 1 Çözümler 81 23 Mart 2021 #271 Hermiyasinmi dedi: O çok güvendiğiniz bilim adamları bunun aynısından bir tane yapsın bakalım görelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O halde bilime guvenmemek mi gerekiyor? Pofuduk tavsan uretemiyorsa manyetizma teorisi konusunda yaniliyor olmali bilim? Ya da bilim adamlari pofuduk tavsancik uretemedi, o halde Canis Majoris'i Allah yaratmistir?
Hermiyasinmi dedi: O çok güvendiğiniz bilim adamları bunun aynısından bir tane yapsın bakalım görelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O halde bilime guvenmemek mi gerekiyor? Pofuduk tavsan uretemiyorsa manyetizma teorisi konusunda yaniliyor olmali bilim? Ya da bilim adamlari pofuduk tavsancik uretemedi, o halde Canis Majoris'i Allah yaratmistir?
2 299712 Decipat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.105 Çözümler 2 23 Mart 2021 #272 Silinen üye dedi: "Maide suresi 101. ayette Allah ibadetle ilgili veya hayatın genel alanlarındaki bir konu ile ilgili detay sormamamızı emrediyor. Genişletmek için tıkla... Nereden buldun onu o ayette öyle bir şeyden bahsedilmiyor lütfen link atar mısın?
Silinen üye dedi: "Maide suresi 101. ayette Allah ibadetle ilgili veya hayatın genel alanlarındaki bir konu ile ilgili detay sormamamızı emrediyor. Genişletmek için tıkla... Nereden buldun onu o ayette öyle bir şeyden bahsedilmiyor lütfen link atar mısın?
İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Mart 2021 #273 299712 dedi: Ateist falan değilim ama tanrının nasıl ezeli olduğunu merak ediyorum. Yani mantıksal olarak her şeyin bir başlangıcı vardır biri açıklayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bazı şeylere insanların aklı ermez (yetmez) orayı Allah bilir.
299712 dedi: Ateist falan değilim ama tanrının nasıl ezeli olduğunu merak ediyorum. Yani mantıksal olarak her şeyin bir başlangıcı vardır biri açıklayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bazı şeylere insanların aklı ermez (yetmez) orayı Allah bilir.
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #274 299712 dedi: Nereden buldun onu o ayette öyle bir şeyden bahsedilmiyor lütfen link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam anlamadım ?
299712 dedi: Nereden buldun onu o ayette öyle bir şeyden bahsedilmiyor lütfen link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam anlamadım ?
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #275 359149 dedi: Yaratılış inançtır, bilim değil. Dediğim gibi, miller-urey deneyini araştırın. Genişletmek için tıkla... Hocam haddimi aşmıyorsam acaba hangi dine mensupsunuz bir de siz nasıl oluştuğunu veya yaratıldığınızı düşünüyorsunuz.
359149 dedi: Yaratılış inançtır, bilim değil. Dediğim gibi, miller-urey deneyini araştırın. Genişletmek için tıkla... Hocam haddimi aşmıyorsam acaba hangi dine mensupsunuz bir de siz nasıl oluştuğunu veya yaratıldığınızı düşünüyorsunuz.
2 299712 Decipat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.105 Çözümler 2 23 Mart 2021 #276 Silinen üye dedi: Nasıl yani hocam anlamadım? Genişletmek için tıkla... Maide süresinin 101. ayetine baktım ve dediğin şeyden bahsedilmiyor.
Silinen üye dedi: Nasıl yani hocam anlamadım? Genişletmek için tıkla... Maide süresinin 101. ayetine baktım ve dediğin şeyden bahsedilmiyor.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 23 Mart 2021 #277 Xallt dedi: Hocam haddimi aşmıyorsam acaba hangi dine mensupsunuz bir de siz nasıl oluştuğunu veya yaratıldığınızı düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Agnostik ateistim. Dini inancım yok. Canlılığın oluşumu günümüz bilgileri ile abiyogeneze ve evrime dayanır.
Xallt dedi: Hocam haddimi aşmıyorsam acaba hangi dine mensupsunuz bir de siz nasıl oluştuğunu veya yaratıldığınızı düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Agnostik ateistim. Dini inancım yok. Canlılığın oluşumu günümüz bilgileri ile abiyogeneze ve evrime dayanır.
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #278 299712 dedi: Maide süresinin 101. ayetine baktım ve dediğin şeyden bahsedilmiyor. Genişletmek için tıkla... ''Kur’an indirilirken böyle sorular sorarsanız size açıklanır. Allah onlardan sizi muaf tutmuştur''
299712 dedi: Maide süresinin 101. ayetine baktım ve dediğin şeyden bahsedilmiyor. Genişletmek için tıkla... ''Kur’an indirilirken böyle sorular sorarsanız size açıklanır. Allah onlardan sizi muaf tutmuştur''
2 299712 Decipat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.105 Çözümler 2 23 Mart 2021 #279 Konu açtım ve soruma bazı arkadaşlar kızgın emoji koymuşlar nedenini öğrenebilr miyim?
burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 23 Mart 2021 #280 İmkanınız olursa kendisine sorarsınız.(!) Neyse durduk yerde günaha girmeyelim şimdi.