Tanrı nasıl oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Birazcık islamiyeti araştırsaydın bu kötülük dağıtmak kısmını söylemezdin zaten.

Dinler insanları kontrol etmek isteyen hükümdarların yarattığı şeylerdir ama her şeyin kendi kendine olduğunada İnanmıyorum ayrıca üşengecim ve bu konuyla ilgilenmiyorum bana göre din tanrı vs önemli değil önemli olsn insan iki insan vardır iyi yada kötü bu kadar

Aslında karıştırmanız gerek, sonuçta inanışınızda olan bir varlığın varlığından şüphe ediyorsunuz. Sorgulayın.

Aslında evet merak çok önemli bir şeyydir ama cevabı olmayan sorulara şu anki insan beyniyle cevap vermek oldukça saçma olur bilime göre insan zekasının ulaşabileceği kadar şey biliyoruz aklımızın alamıyacağı şeylere kafa yormanın mantiğı yok.

Bir kere Allah araştırmamızı ister. Ne kadar inceleme yaparsak o kadar hayran oluruz. Kim dedi araştırmayın?

Tipik şizofreni hastası soruları

Bizim mi allahımız neyse hiç uğraşamam bende senin gibi konuşayım o zaman şeytan size ele geçirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…