SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.218 Makaleler 3 Çözümler 61 24 Mart 2022 #241 Tanrı neden yok olmamalı tartışma. Tanrı neden var olmalı. Bir şeyi yok kabul ederek varlığı savunulur daima. Tanrının varlığını kanıtlayın. Çok çok çok uzun yıllar önce arapların anlattığına göre birisinin sopayı yere vurarak yılan, ejderha çağırması inandırıcı gelmiyor.
Tanrı neden yok olmamalı tartışma. Tanrı neden var olmalı. Bir şeyi yok kabul ederek varlığı savunulur daima. Tanrının varlığını kanıtlayın. Çok çok çok uzun yıllar önce arapların anlattığına göre birisinin sopayı yere vurarak yılan, ejderha çağırması inandırıcı gelmiyor.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #242 yaraliordek dedi: Atatürk'e saygı duruşu yapmazsak Atatürk bizi cehenneme atmıyor. Genişletmek için tıkla... Ama devlet seni hapse atabiliyor.
yaraliordek dedi: Atatürk'e saygı duruşu yapmazsak Atatürk bizi cehenneme atmıyor. Genişletmek için tıkla... Ama devlet seni hapse atabiliyor.
flitttermice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 1.415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #243 Rexie dedi: Ama devlet seni hapse atabiliyor. Genişletmek için tıkla... Örnek versene Atatürk'e hakaretten hapse giren hiç duymadım ,malum kişiye hakaretten hapse giren çok gördüm ama .
Rexie dedi: Ama devlet seni hapse atabiliyor. Genişletmek için tıkla... Örnek versene Atatürk'e hakaretten hapse giren hiç duymadım ,malum kişiye hakaretten hapse giren çok gördüm ama .
noskillfury Hectopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 192 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 ASUS Dual Radeon RX 6650XT 8G 16GB 3600MHz CL18 Ram WD Green 480GB NVMe M2 SSD Rampage 750W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Beatmaker 24 Mart 2022 #244 Konu Atatürk'e nasıl geldi anlamadım fakat birbirlerinizin inançlarına saygı duymanızı öneriyorum. Aksi halde bu tartışma değil kavgaya dönüşecektir.
Konu Atatürk'e nasıl geldi anlamadım fakat birbirlerinizin inançlarına saygı duymanızı öneriyorum. Aksi halde bu tartışma değil kavgaya dönüşecektir.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #245 flitttermice dedi: Örnek versene Atatürk'e hakaretten hapse giren hiç duymadım ,malum kişiye hakaretten hapse giren çok gördüm ama . Genişletmek için tıkla... Kanunlarda 5816 olduktan sonra örnekler kaideyi bozmaz.
flitttermice dedi: Örnek versene Atatürk'e hakaretten hapse giren hiç duymadım ,malum kişiye hakaretten hapse giren çok gördüm ama . Genişletmek için tıkla... Kanunlarda 5816 olduktan sonra örnekler kaideyi bozmaz.
flitttermice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 1.415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #246 Rexie dedi: Kanunlarda 5816 olduktan sonra örnekler kaideyi bozmaz. Genişletmek için tıkla... E niye giren yok işte onlarca kişi atıp tutuypt hatta video çekiyor YouTube'a yazsam yüzlerce kişi çıkar.
Rexie dedi: Kanunlarda 5816 olduktan sonra örnekler kaideyi bozmaz. Genişletmek için tıkla... E niye giren yok işte onlarca kişi atıp tutuypt hatta video çekiyor YouTube'a yazsam yüzlerce kişi çıkar.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #247 Rexie dedi: Ama devlet seni hapse atabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır atamaz.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #248 yaraliordek dedi: Hayır atamaz. Genişletmek için tıkla... Peki bu kanuna uymamanın hükümleri nelerdir?
yaraliordek dedi: Hayır atamaz. Genişletmek için tıkla... Peki bu kanuna uymamanın hükümleri nelerdir?
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #249 Rexie dedi: Peki bu kanuna uymamanın hükümleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Atatürk'e saygı duruşunda durmak diye bir kanun mu var?
Rexie dedi: Peki bu kanuna uymamanın hükümleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Atatürk'e saygı duruşunda durmak diye bir kanun mu var?
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #250 yaraliordek dedi: Atatürk'e saygı duruşunda durmak diye bir kanun mu var? Genişletmek için tıkla... Tanrıya saygı duruşu yapmak diye bir kanun var mı? (Dini kanunlarda)
yaraliordek dedi: Atatürk'e saygı duruşunda durmak diye bir kanun mu var? Genişletmek için tıkla... Tanrıya saygı duruşu yapmak diye bir kanun var mı? (Dini kanunlarda)