Tanrı yoksa evren nasıl oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Robotik bilimin atası El-Ceziri çok büyük bir mühendisti bence.
İslam'a ve Araplar'a karşı çok büyük ön yargı var bizim ülkede.
Zamanında Arapların nasıl namaz kıldıktan sonra koşa koşa rasathanelerine gidip bilim araştırdıklarını ve bilime nasıl yön verdiklerini kimse bilmez.
Kimse bilmez eskiden ingilizce yerine tüm dünyanın harıl harıl Arapça öğrenildiğini
Kimse bilmez o zaman saat yokken bile Araplar namaz saatini bulmak için gök bilimlerini araştırdıklarını ne yazik ki yeni nesil Arap insanları eski insanları suçlu hale düşürüyor.
Ve bizim yeni neslimiz ise geçmişi araştırmadan yeni nesil nasıl ise eskiyide öyle görüyor ne yazik ki bu ön yargı bitmeyecek sanırım

Türkler Asya taraflarında iken Moğol gibilerdi. Böyle bir millete zorla din kabul ettirilmez diye düşünüyorum.
Şu anki Türkiye Türklerinin çoğu Türk, Arap, Kürt karışımı melezler işte. Kimse kimseden üstün değil.

Ben de onlar popüler bilimin ve kültürün asalakları diye dalga geçiyorum ve bu ön yargı değil. Öyleler ve aşırı özentiler.

Tabi ki öyle zaten tüm dünyaya kök salmış koskoca bir Türk devletine din kabul ettirtmek saçmalıktır.
Ama Araplarıda sevdiğim pek söylenemez hiçbiri eski Arapları örnek almıyor.
Aynı bizim eski atalarımızı örnek almadığımız gibi malesef ama gerçekler bunlar.
Hepimiz bu batı ülkelerinin yaptığı popülerliğe kafamızı çevirmişiz keşke az geriye çevirseydik

Ben ırkçı bir insan değilim ama bir milleti sevmek zorunda değiliz. Ne yalan söyleyeyim ben de Türkiye'de yaşayan bir çok Türk'ü sevmiyorum ama saygısızlık yapmıyorum. Yani aşağılama gibi bir şey yapmıyorum.

Benimde ırkçılık yaptığım pek söylenemez ama bu kadar fazla göçün yanlış olduğunu düşünüyorum.
Kürtlerle veya herhangi bir ırkla alıp veremediğimde yok iyi Araplarda olabilir ama malesef çoğu hafta sonları nargile içip sahilleri kirletmekten başka bir işe yaramıyor.
Her zaman şu konuyu savunmuşumdur eğer bir ülkede savaş çıktıysa o ülkenin ancak ve ancak kadın ve çocuklarını alınmalı ülkeye 18 40 yaş arasını bence almamalıyız .

Can kurtarma hali. Ben fazla milliyetçi biri değilim. O yüzden bir sorun görmüyorum ama sizleri rahatsız edebilir, saygı duyuyorum.
Kendi ülkelerinde belki her gün cehennem olacak, burada rahatlarsa bir şey diyemem. Can hali ve kimse istemediği şeyi zorla yapmamaları.

Türkiye'demi yaşıyorsun bilmem ama bizim milletimiz neden böyle anlatayım hemen.
Türkler herhangi bir savaş veya kuşatma anında gözlerini kırpmadan savaşmaya hazır olan bir millettir.
Ve Arapların bu tutumundan onlara bi garezleri olabilir.
Ama ben ne ülkeye mülteci alma nede gitme durumunu savunurum.
Çünkü Allah korusun birşey olursa gidecek hiçbir yerimiz yok vatanımızdan başka.

Ben Türkiye'de yaşıyorum ama bundan gerçekten rahatsızlık duymuyorum. İyilik eden iyilik bulur hem.
Biz onlara karşı daha da kötü olursak onlarda saldırganlaşır.

Bence bu konuları bırakmamız ve gelecek neslin sorunlarını çözmeye odaklanmalıyız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…