Bu kulaklık nasıldır? Bu markayı çok görmekle beraber hiç kullanan görmedim. Kullanıp yorumu olan var mı? Marka nasıldır? 250 lirayı aşmadan tavsiye edebileceğiniz Bluetooth kulaklık var mıdır?
Biraz önce şu mesajı yazmıştım diğer konuya.Ağabeyim TaoTronics SoundLiberty 53'e sahip. Benim de biraz deneyimleme fırsatım oldu. Ses kalitesi gayet iyi, bağlantısı gayet kolay, şarjı gayet iyi gidiyor. Ancak bence hiç rahat değil. Beni rahat etmedi bir türlü. Ve de kutunun üst kapağı çok dandik. Çok minik zorlasanız çatır çutur kırılacak gibi.
Eğer kulaklığı uzun saatler kullanacaksanız tavsiye etmiyorum. Kulağınızı ağrıtabilir.
Olabilir zira kendim de yaşadım.Biraz önce şu mesajı yazmıştım diğer konuya.
Slikon olmazsa kulağımdan çok düşüyor. O yüzden bu markaya daha yakınım. Yorumunuz için teşekkürler.O fiyata harika bir kulaklık. Marka gayet iyi ve ürünleri güzeldir. Sanırım @HABAR hocamız kullanıyordu, tam emin değilim.
250TL'ye en iyisi gibi, AirPods tarzı ile daha rahat oluyorsan Airdots Pro 2 var.
![]()
Xiaomi Mi AirDots Pro 2 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Xiaomi Mi AirDots Pro 2 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Earbuds mikrofonu çok kötü olduğu için onu istemiyorum.Daha önce duymadım. Xiaomi Earbuds'a bakabilirsin.
Onu ordan cevapladımBiraz önce şu mesajı yazmıştım diğer konuya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.