TaoTronics markası nasıldır?

O fiyata harika bir kulaklık. Marka gayet iyi ve ürünleri güzeldir. Sanırım @HABAR hocamız kullanıyordu, tam emin değilim.

250TL'ye en iyisi gibi, AirPods tarzı ile daha rahat oluyorsan Airdots Pro 2 var.

Ağabeyim TaoTronics SoundLiberty 53'e sahip. Benim de biraz deneyimleme fırsatım oldu. Ses kalitesi gayet iyi, bağlantısı gayet kolay, şarjı gayet iyi gidiyor. Ancak bence hiç rahat değil. Beni rahat etmedi bir türlü. Ve de kutunun üst kapağı çok dandik. Çok minik zorlasanız çatır çutur kırılacak gibi.

Eğer kulaklığı uzun saatler kullanacaksanız tavsiye etmiyorum. Kulağınızı ağrıtabilir.
Biraz önce şu mesajı yazmıştım diğer konuya.

Açıkçası beni rahatsız etti. Belki sizin kulağınızda herhangi bir rahatsızlık yaratmaz.

Olabilir zira kendim de yaşadım.
1606998573478.png

Özellikle şu kısmı çok kulak acıtacak gibi.

O fiyata harika bir kulaklık. Marka gayet iyi ve ürünleri güzeldir. Sanırım @HABAR hocamız kullanıyordu, tam emin değilim.

250TL'ye en iyisi gibi, AirPods tarzı ile daha rahat oluyorsan Airdots Pro 2 var.
Slikon olmazsa kulağımdan çok düşüyor. O yüzden bu markaya daha yakınım. Yorumunuz için teşekkürler.
Daha önce duymadım. Xiaomi Earbuds'a bakabilirsin.
Earbuds mikrofonu çok kötü olduğu için onu istemiyorum.
Onu ordan cevapladım :D

Hakii bayağı iyi anc (aktif gürültü engellemesi var) kutulaması bayağı iyi kutuya çok önem vermişler

T19'da yine iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı