İyi akşamlar öncelikle. Bugün bir kablosuz kulakiçi kulaklık alma kararı verdim. Önce Xiaomi AirDots'a yöneldim. Ama biraz daha araştırdıktan sonra 60-70TL farkla bu kulaklığın alınması gerektiği kanısına vardım. https://www.hepsiburada.com/taotron...-kulaklik-50-saat-muzik-beyaz-pm-HB00000PVM51 linki burada. Bazı yerlerde 400TL ama burada 200TL. Hani hepsiburada bilindik ve güvenilir diye düşünüyorum. Ama insanın aklına çakma olma ihtimali yine de geliyor. Acaba bir sıkıntı çıkar mı? Ve kulaklık nasıl sizce? Alınır mı? İncelemelerde baya bir övülmüş. Şimdiden teşekkürler.
Satıcı Hepsiburada. Herhangi bir sorun olmaz içiniz rahat olsun. Ama 20 lira farkla Pro modeli varken bence bunu tercih etmeyin. Ben ön sipariş ile siyah-Pro modelini sipariş ettim biraz önce. Kulaklık inceleyenler tarafından epey övülmüş, kullanım konusunda yorum yapamayacağım ama tavsiyem bunun yerine Pro olan modelini sipariş etmeniz yönünde.
Satıcı Hepsiburada. Herhangi bir sorun olmaz içiniz rahat olsun. Ama 20 lira farkla Pro modeli varken bence bunu tercih etmeyin. Ben ön sipariş ile siyah-Pro modelini sipariş ettim biraz önce. Kulaklık inceleyenler tarafından epey övülmüş, kullanım konusunda yorum yapamayacağım ama tavsiyem bunun yerine Pro olan modelini sipariş etmeniz yönünde.
Benim fark edebildiğim bir dip ses yok. Ses kalitesi ekolayzır ayarıyla birlikte tatmin edici seviyelerde. 3-4 günde bir kutusunu şarj ediyorum, şarjı gayet güzel. Pişman olacağınızı sanmıyorum, bu fiyat bandında gayet yeterli bir ürün.