Taotronics Soundliberty 53 Pro vs 79

Ali 183

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba sizce hangisini almalıyım? Benim için önemli olan şey iyi ses vermesi, dışarıya çok ses çıkarmaması ve dışarıdan çok ses almaması. Bir de Soundliberty 79 n11’de var güvenli bir site midir?

Önemli olan N11 değil önemli olan satıcısıdır. Ayrıca her 2 kulaklık da iyidir.

Ben TaoTronics soundlibery 53 Pro kullanıyorum. Hepsiburada'dan almıştım. Yaklaşık olarak 1.5 aydır kullanıyorum ve kulaklıktan çok memnunum. YouTube'dan video izleyince, müzik dinleyince, film izleyince, yani günlük kullanımda hiçbir gecikme olmuyor fakat oyun oynayınca birazcık (çok değil) gecikmeyi farkedebiliyorsun. Zaten YouTube'ta onunla ilgili Sync test var. Onun dışında hiçbir sorunu yok.

Şimdi senin soruların:
1. sesi oldukça iyi veriyor. Özellikle kulaklık bass odaklı olmasa da Bass'ları da iyi veriyor.
2. dışarıya ses verme ise şöyle; kulaklığı kulağından çıkartıp biraz uzaklaştırdıktan sonra hiç ses gelmiyor. Yani sen kulaklığı takmadıkça sesi duyman çok zor.
3. aynı zamanda kulaklığın etrafı silikon olduğu için kulağına oturuyor ve dışarıdan gelen sesi iyi kesiyor. Benim eski kulaklığım olan JBL Tune 500BT (kafaya takılan kulaklık) bile böyle ses kesmiyordu.

Soundlibery 79'u sormuşsun bir de. O kulaklığı bütçemi biraz açtığı için bakmadım ama kullanıcıların verdiği puan ortalamasına bakınca soundlibery 53 Pro fark atıyor.

Eğer soundlibery 53 Pro ile ilgili başka sorun varsa, sorularını bir kullanıcı olarak cevaplayabilirim :)

Ben TaoTronics soundlibery 53 Pro kullanıyorum. Hepsiburada'dan almıştım. Yaklaşık olarak 1.5 aydır kullanıyorum ve kulaklıktan çok memnunum. YouTube'dan video izleyince, müzik dinleyince, film izleyince, yani günlük kullanımda hiçbir gecikme olmuyor fakat oyun oynayınca birazcık (çok değil) gecikmeyi farkedebiliyorsun. Zaten YouTube'ta onunla ilgili Sync test var. Onun dışında hiçbir sorunu yok.

Şimdi senin soruların:
1. sesi oldukça iyi veriyor. Özellikle kulaklık bass odaklı olmasa da Bass'ları da iyi veriyor.
2. dışarıya ses verme ise şöyle; kulaklığı kulağından çıkartıp biraz uzaklaştırdıktan sonra hiç ses gelmiyor. Yani sen kulaklığı takmadıkça sesi duyman çok zor.
3. aynı zamanda kulaklığın etrafı silikon olduğu için kulağına oturuyor ve dışarıdan gelen sesi iyi kesiyor. Benim eski kulaklığım olan JBL Tune 500BT (kafaya takılan kulaklık) bile böyle ses kesmiyordu.

Soundlibery 79'u sormuşsun bir de. O kulaklığı bütçemi biraz açtığı için bakmadım ama kullanıcıların verdiği puan ortalamasına bakınca soundlibery 53 Pro fark atıyor.

Eğer soundlibery 53 Pro ile ilgili başka sorun varsa, sorularını bir kullanıcı olarak cevaplayabilirim :)
Çok teşekkürler
Soundliberty 97 kullanıyorum memnunum öneririm. Senin söylediğin modeller hakkında bilgim yok.
Dışarıdaki sesi kesiyor mu? Bir de ne problemlerin var kulaklıkla?

@Ali 183 Dışarıdaki sesi kesiyor, bir problemim yok memnunum. Fiyatına göre ses kalitesini de beğeniyorum. Mikrofon olarak fikrim yok.

Çok teşekkürler.

Dışarıdaki sesi kesiyor mu? Bir de ne problemlerin var kulaklıkla?

Evet yazmıştım onu üstte, dışardaki sesi bir kulak içi kulaklığa göre gerçekten iyi kesiyor. Problem olarak ise oyunlarda biraz gecikme var o kadar. Zaten bu kulaklığı alanlar oyun için almıyor. Başka bir problemim olduğunu sanmıyorum. Problem unutup söylemediysem zaten önemsiz bir problemdir. Rahat olabilirsin. Bir de şunu belirteyim: Kutunun kapağını sağ sola hafif çevirirsen falan ses çıkartıyor. Oda malzeme kalitesiyle ilgili ama bu fiyattaki bir kulaklığa göre malzeme kalitesini de çok iyi beklememek lazım ama bunu dedim diye kartondan olduğunu sanma xD 1K liralık AirPods değil sonuçta :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı