BerkayGO Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 140 5 Ocak 2023 #1 İki model arasında çok arada kaldım TaoTronics bir tık daha kaba geliyor ama forumlarda onu daha çok öneriyorlar. Sizin öneriniz nedir?
İki model arasında çok arada kaldım TaoTronics bir tık daha kaba geliyor ama forumlarda onu daha çok öneriyorlar. Sizin öneriniz nedir?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.511 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 5 Ocak 2023 #2 SoundSurge.
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 5 Ocak 2023 #3 510BT var kulak acıtıyor bende pedleri küçük olduğu için yerinde olsam tao alırdım.
A Ares6 Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 622 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2023 #4 TaoTronics al. JBL'lerde kronik dip ses sorunu var ve kulağı tam kaplamadığı için ağrı yapıyor.
BerkayGO Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 140 5 Ocak 2023 #5 Ares6 dedi: TaoTronics al. JBL'lerde kronik dip ses sorunu var ve kulağı tam kaplamadığı için ağrı yapıyor. Genişletmek için tıkla... Schumacher dedi: 510BT var kulak acıtıyor bende pedleri küçük olduğu için yerinde olsam tao alırdım. Genişletmek için tıkla... Merdt dedi: SoundSurge. Genişletmek için tıkla... hiç bir yerde stokta bulamadım. JBL almak zorunda kalacağım maalesef..
Ares6 dedi: TaoTronics al. JBL'lerde kronik dip ses sorunu var ve kulağı tam kaplamadığı için ağrı yapıyor. Genişletmek için tıkla... Schumacher dedi: 510BT var kulak acıtıyor bende pedleri küçük olduğu için yerinde olsam tao alırdım. Genişletmek için tıkla... Merdt dedi: SoundSurge. Genişletmek için tıkla... hiç bir yerde stokta bulamadım. JBL almak zorunda kalacağım maalesef..
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.511 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 5 Ocak 2023 #6 BerkayGO dedi: hiç bir yerde stokta bulamadım. JBL almak zorunda kalacağım maalesef.. Genişletmek için tıkla... Alternatiflere yönelebilirsiniz mutlaka vardır bir şeyler.
BerkayGO dedi: hiç bir yerde stokta bulamadım. JBL almak zorunda kalacağım maalesef.. Genişletmek için tıkla... Alternatiflere yönelebilirsiniz mutlaka vardır bir şeyler.