Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 2.023 Çözümler 7 Yer Punom Pen 2 Mayıs 2016 #1 Selamun aleyküm hayırlı akşamlar. Soru açık. Mesajların sonunda bunu yazanlar var. Amaç ne? Ne için yazıyorlar veya program mı yazıyor bu yazıyı ? Anlamadım bi türlü. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2016
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar. Soru açık. Mesajların sonunda bunu yazanlar var. Amaç ne? Ne için yazıyorlar veya program mı yazıyor bu yazıyı ? Anlamadım bi türlü.
atacakir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #2 Tapatalk adlı bir program var çoğu forum sitesi bunu kullanıyor.Uygulamayı kullanınca otomatik olarak çıkıyor. Belki kullanırsınız:Tapatalk - Forums & Interests - Google Play'de Android Uygulamaları Tapatalk - Discussions and Chat about Cars, Photography, Games and other Interests on the App Store
Tapatalk adlı bir program var çoğu forum sitesi bunu kullanıyor.Uygulamayı kullanınca otomatik olarak çıkıyor. Belki kullanırsınız:Tapatalk - Forums & Interests - Google Play'de Android Uygulamaları Tapatalk - Discussions and Chat about Cars, Photography, Games and other Interests on the App Store
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 2.023 Çözümler 7 Yer Punom Pen 2 Mayıs 2016 #3 atacakir dedi: Tapatalk adlı bir program var çoğu forum sitesi bunu kullanıyor.Uygulamayı kullanınca otomatik olarak çıkıyor. Belki kullanırsınız:Tapatalk - Forums & Interests - Google Play'de Android Uygulamaları Tapatalk - Discussions and Chat about Cars, Photography, Games and other Interests on the App Store Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
atacakir dedi: Tapatalk adlı bir program var çoğu forum sitesi bunu kullanıyor.Uygulamayı kullanınca otomatik olarak çıkıyor. Belki kullanırsınız:Tapatalk - Forums & Interests - Google Play'de Android Uygulamaları Tapatalk - Discussions and Chat about Cars, Photography, Games and other Interests on the App Store Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
atacakir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #4 Ne mutlu bana yardımcı olabildiysem.