mikicikk Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #1 Klavyeme tape mod yaptım, ileride herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Bir şey yapmam gerekir mi? Boya bandı kullandım klavyem kablolu.
Klavyeme tape mod yaptım, ileride herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Bir şey yapmam gerekir mi? Boya bandı kullandım klavyem kablolu.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.827 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #2 Çıkartmaz.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.141 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2025 #3 mikicikk dedi: Klavyeme tape mod yaptım, ileride herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Bir şey yapmam gerekir mi? Boya bandı kullandım klavyem kablolu. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz. Yapışkanlı olmasın yeter switch tak çıkar yaparken sorun olmasın.
mikicikk dedi: Klavyeme tape mod yaptım, ileride herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Bir şey yapmam gerekir mi? Boya bandı kullandım klavyem kablolu. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz. Yapışkanlı olmasın yeter switch tak çıkar yaparken sorun olmasın.