Tapswap ne zaman listelenecek?

Tabii ki bir karşılık olacak yapılan işlemlerin ancak airdrop ödüllü projeler topluluğun beklentisini karşılayamazsa istediklerini alamıyorlar. Yakın zaman içinde daha karmaşık olan testnet mantığı ile yaklaşık 2 yıl bekleten zkSync cebinden para harcamış kişilere bile airdrop vermedi. Onun haricinde yine yakın zamanda Venom, beklentileri karşılamadı ve topluluk etkisiyle dibi boyladı. Hamster tapswapta da aynı senaryo kaçınılmaz.

Örneğin hamsterda 250m kullanıcı var çoğu bot ve instagramdan görüp tıklamaya çalışan, para gelse çekmesini bilmeyecek insanlar. 30 milyonu bilinçli kullanıcı desek, onunda 10 milyonu airdropa uygun desek yine çok fazla bir sayı oluyor. Bundan dolayı sürekli airdrop tarihleri erteleniyor, iki türlü de sıkıntıya girecekler.

Tek hesap ise 1000 dolar atacağını düşünmüyorum, yani şu anlık. Ancak vesting usülüyle verirlerse mümkün olabilir. O da 12 ay 24 ay maaş alır gibi coinden satış izni veriyor.

Aynen onlar öne çıkıyor ben de onları daha özenli yapıyorum

4 tanesinden toplam 1000 gelse yine bana göre çok iyi. Notcoinden 3 hesapla 1 tanesi çok düşüktü 10 falandı. Listelemede satamayıp düşünce pişman olmuştum ama umudum vardı yükseleceğine dair. Neyse ki güzel çıkış yaptı iyi yerlerden çoğunu sattım 10 bin falan duruyor. 1400 1500 dolara yakın para getirdi.

Ancak çoğunun çöp olacağını bilerek neredeyse sıfır beklentiyle yaklaşıyorum. Olursa sürpriz güzel olur.

Hak kazanma usulu ile olursa güven kaybı yaşar adamlar ropörtajda 2013 de projeye başladıklarını notcoin oyunu bize öncü olduğunu söylediler. Benim 1k beklendim 4 proje toplamı bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…