Çözüldü Tapunun kime ait olduğu nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Daha fazla  
Selam arkadaslar, babamin findik bahceleri var ve babam asiri saf. Sanirim babamin uyanik kardesleri bahcelerin tapularini kandirarak almislar. Gecen kendisine bahcemizin tapusu olup olmadigini sordum ve tartisma yasadik. Benim olan hakkimi o çakallara yedirmek istemiyorum. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Nereden baslamam gerekli, nasil bulurum kime ait oldugunu?

Çözüm

Buradan kontrol edebilirsiniz.
Tapunun kimin olduğu özel mülkiyet ,halka açık bir bilgi olmadığı için bulamazsın.
Tapular babam ve kardeslerine ait oldugunu buldum. Fakat sözle paylasilmis herhangi bir kisiye ozel tapu yok. Mahkeme yoluyla kac yil surer acaba?

Desteğe ihtitacı var ki konu açmoş. Üstelik forumların amacı insanların sorunlarına çözüm bulmak ve aynı sorunu yaşayan kişilere yardımcı olmak.
Adamsın sen.

Aynen babamin e devletine bakim buldum.

Ada parsel bilgilerini bulduysan bana yaz özelden bulurum senin için
Buldum hepsini ama ortak tapu bu. Bunlari alabilirmiiyim dava ile? Musterek tapu deniliyor. Babamin akrabalari kan emici sülükler onu hep kandirip paralarin aldilar. Bende dava ile tapulari almayi dusunuyorum ama bu mumkun ku cunku dedigim gibi musterek tapular.

Buldum hepsini ama ortak tapu bu. Bunlari alabilirmiiyim dava ile? Musterek tapu deniliyor. Babamin akrabalari kan emici sülükler onu hep kandirip paralarin aldilar. Bende dava ile tapulari almayi dusunuyorum ama bu mumkun ku cunku dedigim gibi musterek tapular.
müşterek tapu bildiğim kadarıyla bölünemeyen bir tapuda ortak hak sahibi olmak demek. Yani zaten resmi olarak sizin hakkınız var demektir. Babanın e-devletine bir şekilde girmen lazım, banka girişiyle falan da giriliyo dene bence.

Eğer babana imza attırıp üstlerine vs almadılarsa zaten üzerine görünür.

müşterek tapu bildiğim kadarıyla bölünemeyen bir tapuda ortak hak sahibi olmak demek. Yani zaten resmi olarak sizin hakkınız var demektir. Babanın e-devletine bir şekilde girmen lazım, banka girişiyle falan da giriliyo dene bence.

Eğer babana imza attırıp üstlerine vs almadılarsa zaten üzerine görünür.
Bolunemeyen evet ondan. Ama bahceler esit sayida kardesleriyle. Bu durumda bolunemez mi bunun yolu yok mu? Mahkeme yoluyla kac ay surer?

Bolunemeyen evet ondan. Ama bahceler esit sayida kardesleriyle. Bu durumda bolunemez mi bunun yolu yok mu? Mahkeme yoluyla kac ay surer?
karşılıklı anlaşarak herkes farklı tapuları alabilir birkaç taneyse. Mahkeme süresi için avukattan destek alsan daha doğru bilgi verir. Ama benim anladığım kadarıyla mahkemelik bir durum yok ortada.

karşılıklı anlaşarak herkes farklı tapuları alabilir birkaç taneyse. Mahkeme süresi için avukattan destek alsan daha doğru bilgi verir. Ama benim anladığım kadarıyla mahkemelik bir durum yok ortada.
Anlasma olmayabilr art niyetlier.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı