Xbox Tarafından gelen mail nedir?

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
Az önce tam olarak anlamadığım bir mail aldım. Dün 3 aylık kod aldım ve sonra otomatik ödemeyi kapattım ama şimdi böyle diyor baktığımda ise hâlâ kapalı görünüyor yani açmamış kısacası anlamadım tam olarak nedir bu? İsteğiniz üzere yazıyor ama öyle bir talebim olmadı sistemimde güvenlik sorunu olabilir mi diyeceğim ama bu olayı onun yüzünden yaşamam saçma olurdu neden bu maili aldığımı bilen veya aynı maili alan var mı?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    30,9 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Muhtemelen kodu girdiğin anda gelen bir oto mesaj biraz geç gelmiş. Korkulacak bir şey değil.

Dünkü yoğunluktan dolayı sistem otomatik maili geç yollamış gibi gözüküyor. Fakat durumu kontrol altında tutmak adına kullandığınız ödeme yönteminde yurt içi/dışı internet alışverişine sınırlama getirebilirsiniz.

Muhtemelen kodu girdiğin anda gelen bir oto mesaj biraz geç gelmiş. Korkulacak bir şey değil.
Cevap için teşekkürler. Yoğunluğu tamamen unutmuştum dediğiniz gibi muhtemel yoğunluk sebebiyle geç geldi. İçinde pek para olmayan nays hesabı ile yapmıştım sanırım kapatmasam da sorun olmaz ama belki sonra lazım olur diye soracağım nasıl sınırlama getiririm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…