Ubisoft Connect Tarafından mail gelmiyor

Buğra Akıllı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Nvidia RTX 3060
İ5 12100f
Asus H610-m
XPG VALOİR AİR
Merhaba. Dün gece uzun aradan sonra R6 oynamak istedim fakat Ubisoft şifremi unutmuşum şifreyi sıfırla dedim mailime yolla dedim fakat kaç defa denediysem Ubisoft'un mailleri düşmedi ekranıma telefon numarama da kod yolladım fakat telefonuma da gelmedi, AccountSupport@ubi.com" a mail attım fakat onların da cevap vermesi ayları bulabiliyormuş. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Dün gece uzun aradan sonra R6 oynamak istedim fakat Ubisoft şifremi unutmuşum şifreyi sıfırla dedim mailime yolla dedim fakat kaç defa denediysem Ubisoft'un mailleri düşmedi ekranıma telefon numarama da kod yolladım fakat telefonuma da gelmedi, AccountSupport@ubi.com" a mail attım fakat onların da cevap vermesi ayları bulabiliyormuş. Ne yapmalıyım?

Spam klasörlerini kontrol ettiniz mi?

https://downdetector.tr/durum/uplay/'da baktım sıkıntı yok diyor. Çok nadir olsa da e-posta sağlayıcın sıkıntı yaşarken SMS mesajları da bildirim olarak gelmiyor olabilir o yüzden SMS kutunu bir bak.

Baktım fakat yok maalesef teşekkürler.

Şu iki linkte yardım makalelerini okuyun ikinci linkte hesabı kurtarmak için şöyle bir yönerge veriyor muhtemelen işinize bu yarayacaktır:

To recover Access to your Ubisoft account:
  • From the Ubisoft account login page, select "can't log in?".
  • Choose "ı forgot my password".
  • Enter the email address you believe is associated with the Ubisoft account you would like to recover.
  • Complete the CAPTCHA verification and select "continue".
  • Select "don't have Access to your email?".
  • Select "visit Ubisoft help" and fill out the account recovery form for further Support.

https://downdetector.tr/durum/uplay/'da baktım sıkıntı yok diyor. Çok nadir olsa da e-posta sağlayıcın sıkıntı yaşarken SMS mesajları da bildirim olarak gelmiyor olabilir o yüzden SMS kutunu bir bak.
Maalesef orayada düşmemiş

Şu iki linkte yardım makalelerini okuyun ikinci linkte hesabı kurtarmak için şöyle bir yönerge veriyor muhtemelen işinize bu yarayacaktır:

• Enter the email address you believe is associated with the Ubisoft account you would like to recover.
  • Select "visit Ubisoft help" and fill out the account recovery form for further Support.
şimdi destek mesajını gönderdim hocam cevap gelince yazarım

Kendileri ile iletişime geçtim bana Ubisoft sitesinden hesaba giriş yapabiliyor musunuz dediler bende hayır dedim, siz olduğunuzu doğrulayamadığımız için bir şey yapamayız dediler. Çok saçma hesabımı geri alamıyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı