Taraftar paketi nasıl alınır/kullanılır?

Yer
Aksaray
Daha fazla  
Selam. Fenerbahçe maçlarını kalite bozulmadan izlemek için bu sezon taraftar paketi almak istiyorum. Fakat nasıl/nerede kurulum vs yapacağımı bilmiyorum.
Daha önce yapmış olan birisi var ise yardımcı olabilir mi?

Ayrıca Trendyol Süper Lig maçları Exxen'de mi yayınlanıyor hala? Hiç olmazsa her maçı izleyebilmek için Exxen 1 yıllık üyelik alacağım gibi.

Hocam beIN Sports'un dijital platformu olan TOD TV üzerinden seçtiğiniz takımın maçları ve eğlence paketi aylık 99 TL. Telefon, tablet ve bilgisayar üzerinden tod TV ygulamasını indirip hesabınıza giriş yaparak hızlıca kurulum yapabilirsiniz.

Lanet olsun az önce aldım pişman oldum. Taraftar paketi TV'de izlenmiyor. TOD'dan satın alabilirsin.

hocam keşke dikkatli okusaydınız 😔

Maç başlamadan aceleyle aldım bir de yükseltme şansı da yok. Saçmalık zaten o da Android ne fark var?

Televizyonda seyir zevki daha yüksek olduğu için daha pazla para koparma çabası hocam ☹️ eğer Mi Stick falan kullaniyorsanız ROM atarak Android telefon gibi gösterebilirsiniz ama uğraşlı olur önermem.

Kaçak izlemeye devam edeceğim taraftar yerine amazon aldım en azından daha ucuza lol skini + rp + dizi film izleyebilirim. Teşekkürler yine de.

Lanet olsun az önce aldım pişman oldum. Taraftar paketi TV'de izlenmiyor. TOD'dan satın alabilirsin.

Telefonu TV'ye yansıtamaz mısın? Biz maç açarken öyle yapıyoruz. Uygulamadan maçı açıp tv'ye yansıtıyoruz. Gerçi belki orjinal olduğu için yansıtınca siyah ekran görünüyordur bilmiyorum.

Hocam beIN Sports'un dijital platformu olan TOD TV üzerinden seçtiğiniz takımın maçları ve eğlence paketi aylık 99 TL. Telefon, tablet ve bilgisayar üzerinden tod TV ygulamasını indirip hesabınıza giriş yaparak hızlıca kurulum yapabilirsiniz.
Telefondan giriş yaparak TV'ye yansıtabiliyor musunuz?

Son düzenleme:
Yansıtabilirim, belki uğraşmak istemem direkt PC'den izlerim. Ama hoş değil yani parasını zaten veriyoruz TV'den izlesek ne?
Herkes bir yerden bir şeyler koparmaya çalışıyor hocam normal değil mi :D
Hocam eğer TV'ye yansıttığınızda siyah ekran gibi bir sorun olmazsa haber verme şansınız var mı? Siyah ekran sorunu olmazsa ben de alacağım gibi duruyor da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı