Taraklı ayak için beyaz ayakkabı önerisi

Drawzzy

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Asus TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti
İşlemci: Intel Core i5-13600KF
Anakart: Asus TUF Gaming Z690-Plus
Ram: Kingston Fury Beast (2x16) 32GB
SSD: Samsung 980 PRO 1TB 7000/5000MB/s
Sıvı Soğutucu: NZXT Kraken X53 240mm RGB
Kasa: Cooler Master TD500 V2
Güç Kaynağı: MSI MPG A850GF 850W 80 Plus Gold
Merhaba arkadaşlar,
Benim ayak yapım taraklı ve genelde 42 numara giyiyorum. Beyaz ayakkabıları, tüm kombinlerimle uyumlu olduğu için tercih ediyorum. Şu an aklımda Nike revolution 7 normal kesim beyaz ayakkabı var. Fakat, ekstra geniş versiyonu tek renk olduğu için onu almayı düşünmüyorum.

Bir ara Adidas superstar modeline de bakmıştım ama yağmurlu havalarda pek rahat kullanamayacağımı düşündüm, o yüzden o modelden vazgeçtim. Bütçe konusunda sıkıntım yok, kaliteli ve uzun ömürlü bir ayakkabı almak istiyorum. Nike, Adidas, puma, Skechers gibi markalar tercihimde.

Acaba bu kriterlere uygun, rahat ve dayanıklı beyaz ayakkabı önerisi olan var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim!

Ayağım enine büyüyüp boyuna büyümemiş cinste resmen. Aldığım günden beri rahat hissettiğim ilk ayakkabı Adidas Ultraboost.

Ayağım enine büyüyüp boyuna büyümemiş cinste resmen. Aldığım günden beri rahat hissettiğim ilk ayakkabı Adidas ultraboost.

Adidas ultraboost 22 serisini kullandım tek şunu söyleyebilirim ki iç taraftaki plastik kısım serçe parmağımı mahvetti resmen o yüzden ultraboost serisinden uzağım.

Adidas ultraboost 22 serisini kullandım tek şunu söyleyebilirim ki iç taraftaki plastik kısım serçe parmağımı mahvetti resmen o yüzden ultraboost serisinden uzağım.
Allah allah, hoş olmadı o ben pure boosttan geçtim hatta ona. Onun dışında önerebileceğim bir ayakkabı yok açıkçası. Ayakkabılar kanayan yaramdır.

Allah Allah, hoş olmadı o ben Pure Boost'tan geçtim hatta ona. Onun dışında önerebileceğim bir ayakkabı yok açıkçası. Ayakkabılar kanayan yaramdır.

Adidas kısmında superstar modeli ilgimi çekmeye başladı ne düşünüyorsunuz yorumlarda taraklı ayağı olup kullanan bile gördüm tek endişem yağmurlu havalar o kadar.

Adidas kısmında superstar modeli ilgimi çekmeye başladı ne düşünüyorsunuz yorumlarda taraklı ayağı olup kullanan bile gördüm tek endişem yağmurlu havalar o kadar.
Kız arkadaşım giyiyor, aşırı rahatsız olmasından şikayetçi.

Kız arkadaşım giyiyor, aşırı rahatsız olmasından şikayetçi.

Hiç tercih etmemeliyim o zaman büyük ihtimalle Nike revulation 7 alacağım normal kesim olanını ekstra genişin maalesef tek renk seçeneği var umarım ayağıma uyumlu gelir hayırlısı diyelim.

Bir dönemler Nike revolution giyiyordum. 6 mı 7 mi hatırlamıyorum tabii, ancak şöyle söyleyeyim: üstüne 2 ayakkabı değiştirdim, hala onun rahatlığını vermediler.

Bir dönemler Nike revolution giyiyordum. 6 mı 7 mi hatırlamıyorum tabii, ancak şöyle söyleyeyim: Üstüne 2 ayakkabı değiştirdim, hala onun rahatlığını vermediler.

Ekstra geniş olanı yerine normal kesim olanının beyazını alsam yine de taraklı ayağıma uygun gelir mi acaba? Çünkü beyaz rengini almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…