DoctorSamet Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2020 #1 Öncelikler merhaba herkese. Benim ayakklarım taraklı ve her ayakkabı uymuyor, bende gittim 42, 5 bir halı saha ayakkabı aldım internetten. Bu ayakkabı bana olmuyor, boy olarak oluyor ama yanlamasına küçük kalıyor. Bana uygun bir ayakkabı var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2020
Öncelikler merhaba herkese. Benim ayakklarım taraklı ve her ayakkabı uymuyor, bende gittim 42, 5 bir halı saha ayakkabı aldım internetten. Bu ayakkabı bana olmuyor, boy olarak oluyor ama yanlamasına küçük kalıyor. Bana uygun bir ayakkabı var mıdır?
bayramhepaltun Kilopat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #2 SERT ZEMİN FUTBOL AYAKKABILARI YETİŞKİN - AGILITY900HG FUTBOL AYAKKABISI kipsta ayağın şeklini alıyor rahat ama faulleri çok hissedersiniz ve şut çekerken yere sürterseniz sık sık açılabiliyor
SERT ZEMİN FUTBOL AYAKKABILARI YETİŞKİN - AGILITY900HG FUTBOL AYAKKABISI kipsta ayağın şeklini alıyor rahat ama faulleri çok hissedersiniz ve şut çekerken yere sürterseniz sık sık açılabiliyor
DoctorSamet Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #3 bayramhepaltun dedi: SERT ZEMİN FUTBOL AYAKKABILARI YETİŞKİN - AGILITY900HG FUTBOL AYAKKABISI kipsta ayağın şeklini alıyor rahat ama faulleri çok hissedersiniz ve şut çekerken yere sürterseniz sık sık açılabiliyor Genişletmek için tıkla... böyle daha kaliteli birşey arıyorum.
bayramhepaltun dedi: SERT ZEMİN FUTBOL AYAKKABILARI YETİŞKİN - AGILITY900HG FUTBOL AYAKKABISI kipsta ayağın şeklini alıyor rahat ama faulleri çok hissedersiniz ve şut çekerken yere sürterseniz sık sık açılabiliyor Genişletmek için tıkla... böyle daha kaliteli birşey arıyorum.