Yubuss Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #1 BTC mining yapmak için bir tarayıcı indirdim lakin işlemcimin %50'sini kullanıyor. Bu işlemcimi fazla yıpratır mı önerileriniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2024
BTC mining yapmak için bir tarayıcı indirdim lakin işlemcimin %50'sini kullanıyor. Bu işlemcimi fazla yıpratır mı önerileriniz nedir?
sormaksizin Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 986 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #2 Yubuss dedi: BTC mining yapmak için bir tarayıcı indirdim lakin işlemcimin %50'sini kullanıyor. Bu işlemcimi fazla yıpratır mı önerileriniz nedir? Eki Görüntüle 2197825 Eki Görüntüle 2197826 Genişletmek için tıkla... Burada yaptiginiz kazim inan islemci fiyatinin %5'ni bile gecmeyecektir. Bu tur basit bilgisayar islemcileri ile kazanc elde edemezsiniz.
Yubuss dedi: BTC mining yapmak için bir tarayıcı indirdim lakin işlemcimin %50'sini kullanıyor. Bu işlemcimi fazla yıpratır mı önerileriniz nedir? Eki Görüntüle 2197825 Eki Görüntüle 2197826 Genişletmek için tıkla... Burada yaptiginiz kazim inan islemci fiyatinin %5'ni bile gecmeyecektir. Bu tur basit bilgisayar islemcileri ile kazanc elde edemezsiniz.
Eren079 Picopat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #3 Yubuss dedi: BTC mining yapmak için bir tarayıcı indirdim lakin işlemcimin %50'sini kullanıyor. Bu işlemcimi fazla yıpratır mı önerileriniz nedir? Eki Görüntüle 2197825 Eki Görüntüle 2197826 Genişletmek için tıkla... Eğer cihazın eski ise ve iş için kullanıyorsan Linux işletim sistemine geç daha hafif.
Yubuss dedi: BTC mining yapmak için bir tarayıcı indirdim lakin işlemcimin %50'sini kullanıyor. Bu işlemcimi fazla yıpratır mı önerileriniz nedir? Eki Görüntüle 2197825 Eki Görüntüle 2197826 Genişletmek için tıkla... Eğer cihazın eski ise ve iş için kullanıyorsan Linux işletim sistemine geç daha hafif.
sormaksizin Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 986 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #4 Eren079 dedi: Eğer cihazın eski ise ve iş için kullanıyorsan Linux işletim sistemine geç daha hafif. Genişletmek için tıkla... Linux'la alakasi yok şu an durumun. Belli ki bir yerden gormus mining icin boyle bir tarayici indirmis ve mining icin CPU'su kullaniyor. En dogrusu tarayiciyi silmek olacaktur şu ana kadar kurus bile kazandirmamis zaten.
Eren079 dedi: Eğer cihazın eski ise ve iş için kullanıyorsan Linux işletim sistemine geç daha hafif. Genişletmek için tıkla... Linux'la alakasi yok şu an durumun. Belli ki bir yerden gormus mining icin boyle bir tarayici indirmis ve mining icin CPU'su kullaniyor. En dogrusu tarayiciyi silmek olacaktur şu ana kadar kurus bile kazandirmamis zaten.