Tarayıcı için 2000TL-3000TL sistem tavsiyesi

TokmakKAFA

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşım için yardım istiyorum sistem toplamada gerekli bilgiye sahibim fakat iş browsera gelince ne yeterli bilgim var ne sağda solda bir bilgi var.

Browser için bir sistem tavsiyesi istiyorum, yeterli olabilecek en iyi şekilde olsun. Bütçe 2000TL - 3000TL arası. Abartı da olmasın, sadece tarayıcı için olsun yeterli.

HDD yerine SSD olması tabii ki güzel bir artı olur diye düşünüyorum, APU sistem olması da tercih edilebilir. Uygun fiyatlı ve tarayıcıda performanslı olsun yeter.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Kesinlikle önermiyorum, Ryzen 5 3400G kullanıp kalan tüm parçaları kötü seçmişler.
Evet işlemci daha iyi olabilir ama PSU kötü, SSD kronik sorunlu, anakart A320M, RAM tek kanal. Kısaca alınmaz. Zaten 3000 TL'ye RX 570'li sistem alınabilir belki.

Kasa ve güç kaynağı kötü, SSD kronik sorunlu.

Çok teşekkürler.
Rx570 li bir sistem toplasam arasında nasıl bir fark olabilir sonuçta 3000 liraya kadar geldik ve browser oyunları için çoğu parça yeterli olacaktır ama büyük fark yoksa tabi fazlasınıda vermeye gerek olmadığıını düşünüyorum sizin tavsiyeniz nedir

Yukarıda benim attığım sistemi alınız. GTA 5 60 FPS bile oynatır. Gayet yeterlidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…