Tarayıcı ile uygulama arasındaki internet hız farkı normal mi?

Bir şey fark ettim WiFi da farklılık yok daha kararlı diye Ethernet kablo kullanıyorum o zaman farklılık oluyor ne yapacağım bilmiyorum ağ sıfırlama driver kaldırıp kurma her şeyi yaptım.

Bir şey fark ettim Wi-Fi'da farklılık yok daha kararlı diye Ethernet kablo kullanıyorum o zaman farklılık oluyor ne yapacağım bilmiyorum ağ sıfırlama driver kaldırıp kurma her şeyi yaptım.

Lan kablosu ile internete çıktığınızda mı bu hız testi farklılığı oluyor? Wi-Fi'da pek fark yok/aynı diyorsunuz doğru mu anladım?

Cihazın lan donanımında sorun olabilir, kabloda sorun olabilir hatta ve hatta modemde veya modemin portunda sorun olabilir. Bunları denemek lazım teker teker.

Benzer hatalarla çok karşılaştım ben. Hatta bazı modem arayüzünden bile istediğiniz porta hız limiti verebiliyorsunuz yoğunlukta burayı kısıtla da diyebiliyorsunuz dinamik olarak.

Edit: Pardon bir an konuyu karıştır mısın "uygulama ile tarayıcı farkını" şimdi gördüm konu başlığını. Bu durumda lan ayarlarında kontrol yapmanız lazım spesifik bir program kısıtlanmış olabilir. Yani tarayıcılarda hız şu olsun vb. gibi bir ayar olabilir. Modemde böyle bir şey var mı hatırlamıyorum fakat Windows da vardı eğer o özelliği kaldırmadılarsa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…