İlk başta herkese iyi sosyaller. Bu makalemde kullandığım tüm tarayıcıları ve yaşadıklarımı yazdım. Sıralama en beğendiğimden en beğenmediğime doğru. Hazırsanız başlayalım. 1 - Opera en sevdiğim tarayıcıdır. Gerek içerisindeki dahilli reklam engelleyici (basit kulanıcılar için) ve VPN (gerçek...
www.technopat.net
Net bir şey diyemeyeceğim. Dilediğinizi seçebilirsiniz.
Edge ile Chrome arasında gözle görülür bir fark yok neden chrome edge'ye tek atar veya edge chrome'ye bilmem ne yapar denmiş anlamadım.
Açıkçası Edge'de Chrome'de sediğiniz şeyleri destekliyor, Edge ve Chrome'den şaşmayın, başka tarayıcı windows için tavsiye etmem. Eğer görünüm ve gizlilik istiyorsanız Edge Chromeden daha iyi, sadelik ve akıcılık istiyorsanız Chrome Edge'den daha iyi, kaynak tüketimi ikisinin de aynı denebilecek kadar, performans ve hız ise ikisi de hızda aynı gibiler. Ben Edge kullanıyorum, ikisinin arasından Edge öneriyorum.
Microsoft Edge; Windows 10, Windows 11, Windows 10 Mobile ve Xbox One'da kullanılmak üzere Microsoft tarafından geliştirilen web tarayıcısı. Tüm cihaz türlerinde Internet Explorer'ın yerini alarak varsayılan web tarayıcısı olmak üzere tasarlandı.
By Hagen Weiss DeepL is a highly-touted online translation tool powered by advanced neural network technology. Considered to be a much more sophisticated tool than Google Translate, DeepL has garnered much positive reception from users.
By Hagen Weiss DeepL is a highly-touted online translation tool powered by advanced neural network technology. Considered to be a much more sophisticated tool than Google Translate, DeepL has garnered much positive reception from users.