Tarayıcı önerisi

Sanırım LibreWolf bir süre deneyeceğim. En kötü Brave geri dönüp önceden oluşan sorunu başka türlü halletmeye çalışacağım. Firefox dediğim gibi önceden denemiştim ancak çok sevmedim. Belki ben beceremedim ama en basiti birden fazla profil geçişini bulamadım.

Hocam, konudan bagimsiz bir sey soracagim. Kullandigim Brave, tarayici aramalarinda cok agir calisiyor. Startpage kullandigim icin olabilir mi? Ya da bir cozum biliyor musunuz?

GX mi yoksa normal olanı mı kullanıyorsunuz?
İkisinide deneyin hangisi hoşunuza giderse onu kullanın. Herkesin hoşuna başkası gider.

@pisuscosplay hocam herkes başkasını sevebilir ben sizinki siz benimkini sevemeyebilirsiniz yada tam tersine olabilir.

Merhaba konu sahibi. Google Chrome. Ama kullanmak istemiyorsun biliyorum. O yüzden FireFox kullan o zaman.

@pisuscosplay hocam herkes başkasını sevebilir ben sizinki siz benimkini sevemeyebilirsiniz yada tam tersine olabilir.

Hocam, size bir sey demiyorum. Istediginiz gibi yorumunuzu yapabilirsiniz ancak konu sahibi gizlilik acisindan iyi olan biri tarayici istedigi icin ve siz de gizlilik acisindan berbat bir tarayici onerince, ister istemez dislike atmak zorunda kaliyorum.

Ben genel tarayıcı sandım o gizlilik kısmı gözümden kaçmış hocam söylediğiniz için sağolun iyi sosyaller herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…