Tarayıcıda açılan resim dosyasından virüs bulaşır mı?

Lbs99229

Centipat
Merhaba, bugün tarayıcıda açılan bu görseli ve tarayıcıda açılan başka 3 adet benzer görseli masaüstüne attım. Malwarebytes ve Kaspersky Free ile tam tarama yaptım. Herhangi bir virüs bulamadılar. Virüs olabilir mi?

Diğerlerinin VirusTotal testi: VirusTotal

Dosya Ekleri

• 2024-08-27_13-53-39.png
    2024-08-27_13-53-39.png
    34,3 KB · Görüntüleme: 23
Google'ın WebP diye gereksiz bir uzantısı insanlar servis ettiği, Jpg'lere eskiden virüs gömülebiliyordu, buna da gömülür ama sen nereden buldun neden virüs diye merak ediyorsun; sorunun cevapları burada başlar.
Hocam, Discord'dan birkaç arkadaşımın profil resimleri dikkatimi çekti, ben de resmi sürükleyip masaüstüme attım.

Hocam, Discord'dan birkaç arkadaşımın profil resimleri dikkatimi çekti, ben de resmi sürükleyip masaüstüme attım.
Yok bir şey çıkmaz, yanında bir txt falan ister, zaten görsellere virüs koyacak kişiler discordda dolanmazlar.

Cevabınız için teşekkür ederim. Txt deyince aklıma bir soru geldi. Soruyu sorabilir miyim?
Sor tabi, TXT dosyası text file olarak geçer, en eski ve muhtemelen iki taşı birbirine sürtsen açıp okuyabileceğin basitlikte bir dosyadır eğer soru buysa :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı