forcexe Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 47 20 Şubat 2024 #1 Bir dosya indirmeye çalışıyordum, RAR olarak indirmeye başladım tarayıcıdan, av virüs bulunca indirmeyi iptal etti ancak koruma geçmişinde böyle yazıyor. Trojan yemiş olma ihtimalim var mı?
Bir dosya indirmeye çalışıyordum, RAR olarak indirmeye başladım tarayıcıdan, av virüs bulunca indirmeyi iptal etti ancak koruma geçmişinde böyle yazıyor. Trojan yemiş olma ihtimalim var mı?
loren4 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 532 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #2 Hiç riske atma Kaspersky ile tara. Virüs varsa zaten silersin.
forcexe Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 47 20 Şubat 2024 #3 loren4 dedi: Hiç riske atma Kaspersky ile tara. Virüs varsa zaten siler. Genişletmek için tıkla... Windows Defender ile taradım herhangi bir şey bulmadı.
loren4 dedi: Hiç riske atma Kaspersky ile tara. Virüs varsa zaten siler. Genişletmek için tıkla... Windows Defender ile taradım herhangi bir şey bulmadı.
loren4 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 532 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #4 forcexe dedi: Windows Defender ile taradım herhangi bir şey bulmadı. Genişletmek için tıkla... Windows Defender bence çok iyi değil. En iyisi Kaspersky.
forcexe dedi: Windows Defender ile taradım herhangi bir şey bulmadı. Genişletmek için tıkla... Windows Defender bence çok iyi değil. En iyisi Kaspersky.
forcexe Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 47 20 Şubat 2024 #5 loren4 dedi: Windows Defender bence çok iyi değil. En iyisi Kaspersky. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'de de temiz çıktı.
loren4 dedi: Windows Defender bence çok iyi değil. En iyisi Kaspersky. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'de de temiz çıktı.
loren4 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 532 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #6 forcexe dedi: Kaspersky'de de temiz çıktı. Genişletmek için tıkla... O zaman bir sıkıntı yoktur.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Şubat 2024 #7 Defender zaten engellemiş. AV kullanmanın yararları. AV olmasaydı ynlendirme yapan bir zararlıydı. Engellediği için sorun yok.
Defender zaten engellemiş. AV kullanmanın yararları. AV olmasaydı ynlendirme yapan bir zararlıydı. Engellediği için sorun yok.