Son 2-3 aydır bilgisayarım sürekli kendi kendine kilitleniyor. Sorun genelde tarayıcıda yeni sekme açtığımda oluyor. Bilgisayarımda virüs olmadığına eminim, disk kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum çünkü SSD yeni alındı. Çözüm olarak sanal bellek ayarlarını değiştirmeyi denedim ama bir değişiklik olmadı. Bugün bu sorunu yaşadıktan sonra olay görüntüleyicisinde arka arkaya görseldeki gibi hatalar olduğunu gördüm. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İşletim sistemim Windows 10 Home.
Sistemim bu şekilde;
Windows orjinal mi ?
Bende dün aynı sorunu yaşadım bugün temiz orjinal bi windows ile formatladım normale döndü şuanlık bi sorun yok. Orjinal ise biosdan daha önce yaptığınız ayar varsa geri alıp deneyebilirsiniz.
Windows orjinal mi ?
Bende dün aynı sorunu yaşadım bugün temiz orjinal bi windows ile formatladım normale döndü şuanlık bi sorun yok. Orjinal ise biosdan daha önce yaptığınız ayar varsa geri alıp deneyebilirsiniz.
Evet Windows orjinal, daha önce formatlamayı denemiştim ama bir değişiklik olmadı maalesef.
Sorunu aylar sonra çözmeyi başardım. Sorunu yaşayanlar için çözüm olarak BIOS'ta SATA mode ayarını IDE'den AHCI moduna geçirdim ve günlerdir hiç takılma ve donma yaşamıyorum.