Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #1 Discord'u tarayıcıdan kullanırken yanlışlıkla bir tuşa bastım. Ekranın büyüklük-küçüklük yüzdesi bayağı küçüldü. Görünüm aşağıdaki gibi. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2021
Discord'u tarayıcıdan kullanırken yanlışlıkla bir tuşa bastım. Ekranın büyüklük-küçüklük yüzdesi bayağı küçüldü. Görünüm aşağıdaki gibi. Çözümü nedir?
T Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 15 Mart 2021 #2 CTRL + 0 yapabilir misiniz? Artı 1 Eksi Çözüm
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 15 Mart 2021 #3 Ayewun dedi: Discord'u tarayıcıdan kullanırken yanlışlıkla bir tuşa bastım. Ekranın büyüklük-küçüklük yüzdesi bayağı küçüldü. Görünüm aşağıdaki gibi. Eki Görüntüle 923025 Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>görünüm>yakınlaştırma seviyesi Buradan istediğinizi ayarlayabilirsiniz. Sorununuzu çözdüysem çözüm olarak işaretleyebilirsiniz . Artı 1 Eksi
Ayewun dedi: Discord'u tarayıcıdan kullanırken yanlışlıkla bir tuşa bastım. Ekranın büyüklük-küçüklük yüzdesi bayağı küçüldü. Görünüm aşağıdaki gibi. Eki Görüntüle 923025 Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>görünüm>yakınlaştırma seviyesi Buradan istediğinizi ayarlayabilirsiniz. Sorununuzu çözdüysem çözüm olarak işaretleyebilirsiniz .
KS KS Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #4 Fodenist dedi: Ayarlar>görünüm>yakınlaştırma seviyesi Buradan istediğinizi ayarlayabilirsiniz. Sorununuzu çözdüysem çözüm olarak işaretleyebilirsiniz . Genişletmek için tıkla... Hocam sizin dediğiniz genel bilgisayar için, öbür arkadaşın dediği gibi CTRL+0 yaptım. Bu sadece Discord için. Artı 0 Eksi
Fodenist dedi: Ayarlar>görünüm>yakınlaştırma seviyesi Buradan istediğinizi ayarlayabilirsiniz. Sorununuzu çözdüysem çözüm olarak işaretleyebilirsiniz . Genişletmek için tıkla... Hocam sizin dediğiniz genel bilgisayar için, öbür arkadaşın dediği gibi CTRL+0 yaptım. Bu sadece Discord için.
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 15 Mart 2021 #5 Ayewun dedi: Hocam sizin dediğiniz genel bilgisayar için, öbür arkadaşın dediği gibi CTRL+0 yaptım. Bu sadece Discord için. Genişletmek için tıkla... Ayarlar dediğim Discord'da ayarlara giriceksin demek istemiştim yani şöyle: Ayewun dedi: Hocam sizin dediğiniz genel bilgisayar için, öbür arkadaşın dediği gibi CTRL+0 yaptım. Bu sadece Discord için. Genişletmek için tıkla... Siz beni anlamamışsınız sanırım ya da ben anlatamadım . Artı 0 Eksi
Ayewun dedi: Hocam sizin dediğiniz genel bilgisayar için, öbür arkadaşın dediği gibi CTRL+0 yaptım. Bu sadece Discord için. Genişletmek için tıkla... Ayarlar dediğim Discord'da ayarlara giriceksin demek istemiştim yani şöyle: Ayewun dedi: Hocam sizin dediğiniz genel bilgisayar için, öbür arkadaşın dediği gibi CTRL+0 yaptım. Bu sadece Discord için. Genişletmek için tıkla... Siz beni anlamamışsınız sanırım ya da ben anlatamadım .
KS KS Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #6 Fodenist dedi: Ayarlar dediğim Discord'da ayarlara giriceksin demek istemiştim yani şöyle: Eki Görüntüle 923103 Eki Görüntüle 923104 Eki Görüntüle 923105 Siz beni anlamamışsınız sanırım ya da ben anlatamadım . Genişletmek için tıkla... Ben anlamamış olabilirim ya da Discord ayarlarından demeliydiniz. Artı 0 Eksi
Fodenist dedi: Ayarlar dediğim Discord'da ayarlara giriceksin demek istemiştim yani şöyle: Eki Görüntüle 923103 Eki Görüntüle 923104 Eki Görüntüle 923105 Siz beni anlamamışsınız sanırım ya da ben anlatamadım . Genişletmek için tıkla... Ben anlamamış olabilirim ya da Discord ayarlarından demeliydiniz.