AlperW Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Discord'u tarayıcıda açtığımda RTC bağlanıyor hatası alıyorum, bir çözümü var mıdır?
Rouxs Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #2 AlperW dedi: Discord'u tarayıcıda açtığımda RTC bağlanıyor hatası alıyorum, bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sesten çık gir yap biraz bekle olmazsa tekrar dene düzeliyor Artı 1 Eksi
AlperW dedi: Discord'u tarayıcıda açtığımda RTC bağlanıyor hatası alıyorum, bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sesten çık gir yap biraz bekle olmazsa tekrar dene düzeliyor
KS KS AlperW Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 Rouxs dedi: Sesten çık gir yap biraz bekle olmazsa tekrar dene düzeliyor Genişletmek için tıkla... Denedim fakat bir şey değişmedi. Sağol yine de. Artı 0 Eksi
Rouxs dedi: Sesten çık gir yap biraz bekle olmazsa tekrar dene düzeliyor Genişletmek için tıkla... Denedim fakat bir şey değişmedi. Sağol yine de.
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 7 Haziran 2021 #4 AlperW dedi: Discord'u tarayıcıda açtığımda rtc bağlanıyor hatası alıyorum, bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlat. Bende olmuştu. Ne varsa denedim, sonra bir yeniden başlattım sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
AlperW dedi: Discord'u tarayıcıda açtığımda rtc bağlanıyor hatası alıyorum, bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlat. Bende olmuştu. Ne varsa denedim, sonra bir yeniden başlattım sorun çözüldü.
Soulite Femtopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #5 Farklı bir ses kanalına girip tekrardan girmek istediğin kanala girmeyi dene, bende çözülüyordu. Artı 0 Eksi
diluc Femtopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 65 7 Haziran 2021 #6 AlperW dedi: Discord'u tarayıcıda açtığımda RTC bağlanıyor hatası alıyorum, bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan çıkıp tekrar girmeyi dene. Eğer olmazsa yeniden başlat. Bende yeniden başlatınca direkt oluyor. Artı 0 Eksi
AlperW dedi: Discord'u tarayıcıda açtığımda RTC bağlanıyor hatası alıyorum, bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan çıkıp tekrar girmeyi dene. Eğer olmazsa yeniden başlat. Bende yeniden başlatınca direkt oluyor.