4 469070 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 902 Çözümler 1 15 Ocak 2022 #1 Brave tarayıcısında gezerken anlık ekran kararmaları oluyor bazen resimler takılıyor. Yaşayan veya çözüm bilen var mı?
Brave tarayıcısında gezerken anlık ekran kararmaları oluyor bazen resimler takılıyor. Yaşayan veya çözüm bilen var mı?
hefeq22 Decapat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #2 Aynı hata benim PC'de PES 2021'de oluyor ekran kartıyla alakalı olabilir. Artı 0 Eksi
GreyCoder Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 12 19 Nisan 2022 #3 hefeq22 dedi: Aynı hata benim PC'de PES 2021'de oluyor ekran kartıyla alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır, tarayıcıdaki anlık ekran kararmalarının sebebi ekran kartı değil, ayarlardaki hardware acceleration'ı kapatırsanız problem çözülecektir. 469070 dedi: Brave tarayıcısında gezerken anlık ekran kararmaları oluyor bazen resimler takılıyor. Yaşayan veya çözüm bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmında hardware accelerations'u kapatırsanız sorun çözülecektir, Türkçesi donanım hızlandırma olması lazım. Artı 0 Eksi
hefeq22 dedi: Aynı hata benim PC'de PES 2021'de oluyor ekran kartıyla alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır, tarayıcıdaki anlık ekran kararmalarının sebebi ekran kartı değil, ayarlardaki hardware acceleration'ı kapatırsanız problem çözülecektir. 469070 dedi: Brave tarayıcısında gezerken anlık ekran kararmaları oluyor bazen resimler takılıyor. Yaşayan veya çözüm bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmında hardware accelerations'u kapatırsanız sorun çözülecektir, Türkçesi donanım hızlandırma olması lazım.