KaiserII Centipat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Notepad++ la yazdıgım kodu tarayıcıda aynısı gözüküyor örnegin ben tarayıcıda açılan sayfada "merhaba" yazması için yazdıgım kod gözüküyor, anlamadım. Yeni başladım ve çok istekliyim. Yazdıgım kod: HTML> Head> /Head> Body> Script type="text/javascript"> Document. Write ("merhaba"); Var X=31 Document. Write (X); /Script> /Body> /HTML>
Merhaba arkadaşlar. Notepad++ la yazdıgım kodu tarayıcıda aynısı gözüküyor örnegin ben tarayıcıda açılan sayfada "merhaba" yazması için yazdıgım kod gözüküyor, anlamadım. Yeni başladım ve çok istekliyim. Yazdıgım kod: HTML> Head> /Head> Body> Script type="text/javascript"> Document. Write ("merhaba"); Var X=31 Document. Write (X); /Script> /Body> /HTML>
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 6 Haziran 2020 #2 Kod:Panoya kopyala <HTML> <Head> </Head> <Body> Script type="text/javascript"> Document. Write ("merhaba"); Var X=31. Document. Write (X); </Script> </Body> </HTML> Böyle olması gerekmiyor mu? Ek olarak Script Type'ların paragraf başı eklenmeli diye biliyorum.
Kod:Panoya kopyala <HTML> <Head> </Head> <Body> Script type="text/javascript"> Document. Write ("merhaba"); Var X=31. Document. Write (X); </Script> </Body> </HTML> Böyle olması gerekmiyor mu? Ek olarak Script Type'ların paragraf başı eklenmeli diye biliyorum.
KaiserII Centipat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #3 akiyorm dedi: <HTML> <Head> </Head> <Body> Script type="text/javascript"> Document. Write ("merhaba"); Var X=31. Document. Write (X); </Script> </Body> </HTML> Böyle olması gerekmiyor mu? Ek olarak script Type'ların paragraf başı eklenmeli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evt öyle olmasını biliyorum ama site kabul etmedigi için burada yazamadım.
akiyorm dedi: <HTML> <Head> </Head> <Body> Script type="text/javascript"> Document. Write ("merhaba"); Var X=31. Document. Write (X); </Script> </Body> </HTML> Böyle olması gerekmiyor mu? Ek olarak script Type'ların paragraf başı eklenmeli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evt öyle olmasını biliyorum ama site kabul etmedigi için burada yazamadım.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 6 Haziran 2020 #4 .(yanlış mesaj)
KaiserII Centipat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #5 222744 dedi: .(yanlış mesaj) Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.276 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 6 Haziran 2020 #6 HTML:Panoya kopyala <!DOCTYPE html> En başa ekleyip deneyebilir misiniz?
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 6 Haziran 2020 #7 Kod:Panoya kopyala document.write("merhaba"); var x = 31; document.write(x); Büyük küçük harflere dikkat etmelisin.
Kod:Panoya kopyala document.write("merhaba"); var x = 31; document.write(x); Büyük küçük harflere dikkat etmelisin.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 6 Haziran 2020 #8 KaiserII dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Diğer mesajları görmeden yazdım o yüzden . Yani bir durum yok senden kaynaklı .
KaiserII dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Diğer mesajları görmeden yazdım o yüzden . Yani bir durum yok senden kaynaklı .
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 6 Haziran 2020 #9 Benimde temel derecede bilgim var HTML de. Bu şablon üzerinde denemeler yaparak nerede hata yaptığını öğrenebilirsin. <html> <head> <title>Başlık 123</title> </head> <body> <b>deneme1</b> <br> <strong>deneme2</strong> <br/> <u>html</u> <br/> <i>İtalic</i> <br/> <b><u><i>DOĞUKAN</i></u></b> </body> </html>
Benimde temel derecede bilgim var HTML de. Bu şablon üzerinde denemeler yaparak nerede hata yaptığını öğrenebilirsin. <html> <head> <title>Başlık 123</title> </head> <body> <b>deneme1</b> <br> <strong>deneme2</strong> <br/> <u>html</u> <br/> <i>İtalic</i> <br/> <b><u><i>DOĞUKAN</i></u></b> </body> </html>
KaiserII Centipat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #10 detista dedi: HTML:Panoya kopyala <!DOCTYPE html> En başa ekleyip deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmadı Kullanıcı1355 dedi: Benim de temel derecede bilgim var HTML'de. Bu şablon üzerinde denemeler yaparak nerede hata yaptığını öğrenebilirsin. <HTML> <Head> <Title>Başlık 123</title> </Head> <Body> <B>deneme1</b> <Br> <Strong>deneme2</strong> <br/> <U>HTML</u> <br/> <I>İtalic</i> <br/> <B><u><i>DOĞUKAN</i></u></b> </Body> </HTML> Genişletmek için tıkla... Sizinkide olmadı
detista dedi: HTML:Panoya kopyala <!DOCTYPE html> En başa ekleyip deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmadı Kullanıcı1355 dedi: Benim de temel derecede bilgim var HTML'de. Bu şablon üzerinde denemeler yaparak nerede hata yaptığını öğrenebilirsin. <HTML> <Head> <Title>Başlık 123</title> </Head> <Body> <B>deneme1</b> <Br> <Strong>deneme2</strong> <br/> <U>HTML</u> <br/> <I>İtalic</i> <br/> <B><u><i>DOĞUKAN</i></u></b> </Body> </HTML> Genişletmek için tıkla... Sizinkide olmadı