Tarayıcıdan bir şey indirmeden trojan algılandı

HOPES7AR

Decapat
Daha fazla  
Az önce zen tarayıcısında bir siteyi açarken güvenlik adımı istedi. Win+r yapıp CTRL+v yapmamı istedi. O anda direkt zaten virüs olduğunu anladım. O yüzden dediğini yapmadım ve URL bara önceden kopyaladığım başka bir siteyi girmek için CTRL+v yaptım ama az önce bahsettiğim virüslü site otomatik kendi virüs kodunu mu artık neyse onu kopyalamış ve URL bara CTRL+v yapınca onu girdi. Tam o sırada Windows Defender trojan uyarısı verdi anında karantinaya alıp kaldırdım. Ama başka yapmam gereken bir şey var mı? Virüs tamamen temizlenmiş midir bilmiyorum. Ayrıca tarayıcıdan bir şey indirmedim ve Win+r + CTRL+v de yapmadım. Ona rağmen nasıl trojan girdi anlamadım.

Hocam Ctrl + V yaptığınızda panodan kodu yapıştırdığından Defender işlem yapmıştır. Sorun olmaz içiniz rahat olsun.

Hocam CTRL + v yaptığınızda panodan kodu yapıştırdığından Defender işlem yapmıştır. Sorun olmaz içiniz rahat olsun.

Hocam kodu tarayıcının URL barına yapıştırmıştım ondan biraz rahatım algılanan virüsün fotoğrafını atacağım ama sunucu hatası veriyor forum. Önce hızlı tarama ardından tam tarama yaptım virüsü temizledikten sonra temiz çıktı ama umarım bir şey yoktur.

Ön veya arka planda dosya indirme işlemi yapmadıysanız bir şey olmamıştır. Bazı siteler otomatik adware atıyor.
Eklenti kullanabilirsiniz. Malwarebytes Browser Guard - Chrome Web Store

Hiçbir şey indirmedim indirme geçmişide tertemiz. Sadece virüslü site otomatik olarak virüs kodunu kopyalamış onu URL'e girince virüs algıladı Defender.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…