lieys Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 1.563 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Nisan 2025 #1 Merhaba, tarayıcıdan VPN açmadan nasıl girebilirim? DNS değiştirdim. Discord sitesine vesaire giriyor ama burada kalıyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2025
Merhaba, tarayıcıdan VPN açmadan nasıl girebilirim? DNS değiştirdim. Discord sitesine vesaire giriyor ama burada kalıyor. Nasıl çözebilirim?
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 576 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Nisan 2025 #2 Direkt dümdüz Cloudflare kullan ben onu tercih ediyorum.
5 579063 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 595 Çözümler 2 12 Nisan 2025 #3 GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com En net temiz çözüm.
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com En net temiz çözüm.