Tarayıcıdayken virüs kapmak

Uğurrz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bu olay 2 aydır var. Tarayıcıdan bir şey arattığımda sadece site başlıklarına bakarken Kaspersky sitelerden trojan indirmesi tespit ediyor. Aynı şeyi 1 ay önce de yaşadım. Kaspersky siteye girmediğim halde kötü amaçlı nesne tespit ediyor. Bunun sebebi tarayıcı ayarlarından önlenebilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-10 004032.png
    40 KB · Görüntüleme: 76
Ayrıntılar kısmında gözüken nesne yolunda olan sitenin çerezlerini ayarlardan silin.

Ayrıntılar kısmında gözüken nesne yolunda olan sitenin çerezlerini ayarlardan silin.

Hocam dediğiniz şeyi tam olarak nereden yapacağımı anlamadım aşağıdaki fotoğraf kısmındaki yerden denedim fakat site gözükmüyor arattığımda.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-10 004928.png
    53,1 KB · Görüntüleme: 59
Hocam dediğiniz şeyi tam olarak nereden yapacağımı anlamadım aşağıdaki fotoğraf kısmındaki yerden denedim fakat site gözükmüyor arattığımda.
Sağ üst arama kısmına site ismini yazın sadece doğru yer burası. turkerustun.com sitenin ismi herhalde.

Sağ üst arama kısmına site ismini yazın sadece doğru yer burası. turkerustun.com sitenin ismi herhalde.

Siteyi bulamadı hocam. Bu arada bu neden oluyor kesin bir çözümü yok mudur?

Dosya Ekleri

• 1707656803247.png
    17,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…