Çözüldü Tarayıcılarda internet kopuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nuri Çakmak

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Merhabalar benim çok saçma bir sorunum var nasıl anlatırım bilemedim isterseniz video olarak koyarım. Sorunum şu şekilde: Windows 10 Pro 64bit kullanıyorum. Son 1809 güncellemesinden sonra Chrome'da bağlantı sürekli kopuyor. Ayrıca Opera tarayıcısını açtığım anda Chrome'daki bağlantı tekrar geliyor. Aynı şey opera tarayıcı içinde geçerli. O koptuğu zaman Chrome açıyorum bağlantı geliyor. İnternetimde sorun yok telefonda Wi-Fi üzerinden sıkıntısız kullanıyorum ve daha önceki sürümde böyle birş eyle karşılaşmamıştım bu güncellemeden sonra oldu. Nasıl düzeltebilirim bunu ?

Çok araştırdım hiç bir yerde çözümünü bulamadım. Bu olay bir enteresan zaten :) Çok can sıkıcı bir hal aldı artık yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlarla çözülmedi fakat kendim bir şey deneyerek çözdüm sorunu artık öyle bir sorun yok :)

Opera varsayılan tarayıcı idi. Onun yerine Windows 10'un önerdiği kendi tarayıcısını varsayılan yaptım sorun çözüldü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı