Michael Schumacher Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 Merhaba, ben yeni bir bilgisayar aldım. 2 ya da 1 ay geçti üzerinden. Bilgisayara format attım ama hala Opera GX'te sayfa çöktü uyarısı alıyorum. Google'a giriyorum, orada "hay aksi" hatasını alıyorum. Edge'e giriyorum, orada da sayfa çöküyor. Bilgisayarımın içindekiler: -Ekran kartı= NVIDIA GTX 1650 D6 XS Ventus 4 GB. -İşlemci= AMD Ryzen 3 3100. -RAM= 8 GB. RAM yetersiz olduğu için mi böyle yapıyor yoksa işlemci veya ekran kartından mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2021
Merhaba, ben yeni bir bilgisayar aldım. 2 ya da 1 ay geçti üzerinden. Bilgisayara format attım ama hala Opera GX'te sayfa çöktü uyarısı alıyorum. Google'a giriyorum, orada "hay aksi" hatasını alıyorum. Edge'e giriyorum, orada da sayfa çöküyor. Bilgisayarımın içindekiler: -Ekran kartı= NVIDIA GTX 1650 D6 XS Ventus 4 GB. -İşlemci= AMD Ryzen 3 3100. -RAM= 8 GB. RAM yetersiz olduğu için mi böyle yapıyor yoksa işlemci veya ekran kartından mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm quik 22 Nisan 2021 Michael Schumacher dedi: Nereden yapacağımı bilemiyorum gx in ayarlarındanmı yoksa windowsdanmı. Genişletmek için tıkla... ALT + P kombinasyonu ile ayarları aç, arama kısmına 'donanımsal hızlandırma' yaz: Aktif ise kapatıp, devre dışı ise aktifleştirip dene.
Michael Schumacher dedi: Nereden yapacağımı bilemiyorum gx in ayarlarındanmı yoksa windowsdanmı. Genişletmek için tıkla... ALT + P kombinasyonu ile ayarları aç, arama kısmına 'donanımsal hızlandırma' yaz: Aktif ise kapatıp, devre dışı ise aktifleştirip dene.
Lostless Kilopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 871 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium E5800 | Palit Nvidia GeForce 9400 GT | ASUS P5G41T-M LX | Kingston 4GB DDR3 | PNY CS900 120GB - Seagate Barracuda 500GB | Everest 250W C4 PSU | Philips 190V | Arch Linux - Windows 7 Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #2 Donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Michael Schumacher Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #3 Lostless dedi: Donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nereden yapacağımı bilemiyorum gx in ayarlarındanmı yoksa windowsdanmı. Artı 0 Eksi
Lostless dedi: Donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nereden yapacağımı bilemiyorum gx in ayarlarındanmı yoksa windowsdanmı.
Lostless Kilopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 871 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium E5800 | Palit Nvidia GeForce 9400 GT | ASUS P5G41T-M LX | Kingston 4GB DDR3 | PNY CS900 120GB - Seagate Barracuda 500GB | Everest 250W C4 PSU | Philips 190V | Arch Linux - Windows 7 Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #4 Opera gx ayarlarından. Opera’da Donanımsal Hızlandırmayı Kapatmak » Teknobeyin Opera tarayıcısı ile ilgili ipuçları aktarmaya devam ediyoruz. Bugün ise, birçok tarayıcıda sorun çıkartan ve yavaşlığa sebebiyet veren www.teknobeyin.com Artı 0 Eksi
Opera gx ayarlarından. Opera’da Donanımsal Hızlandırmayı Kapatmak » Teknobeyin Opera tarayıcısı ile ilgili ipuçları aktarmaya devam ediyoruz. Bugün ise, birçok tarayıcıda sorun çıkartan ve yavaşlığa sebebiyet veren www.teknobeyin.com
quik Picopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 32 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #5 Michael Schumacher dedi: Nereden yapacağımı bilemiyorum gx in ayarlarındanmı yoksa windowsdanmı. Genişletmek için tıkla... ALT + P kombinasyonu ile ayarları aç, arama kısmına 'donanımsal hızlandırma' yaz: Aktif ise kapatıp, devre dışı ise aktifleştirip dene. Artı 0 Eksi Çözüm
Michael Schumacher dedi: Nereden yapacağımı bilemiyorum gx in ayarlarındanmı yoksa windowsdanmı. Genişletmek için tıkla... ALT + P kombinasyonu ile ayarları aç, arama kısmına 'donanımsal hızlandırma' yaz: Aktif ise kapatıp, devre dışı ise aktifleştirip dene.
KS KS Michael Schumacher Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #6 quik dedi: ALT + P kombinasyonu ile ayarları aç, arama kısmına 'donanımsal hızlandırma' yaz: Aktif ise kapatıp, devre dışı ise aktifleştirip dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler artık hatayı almıyorum. Artı 0 Eksi
quik dedi: ALT + P kombinasyonu ile ayarları aç, arama kısmına 'donanımsal hızlandırma' yaz: Aktif ise kapatıp, devre dışı ise aktifleştirip dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler artık hatayı almıyorum.