TongYabgu Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 7 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #11 Taradım düzelmedi. Büyük ihtimalle modeme bulaştı fakat modem komşuda.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Mayıs 2016 #12 TongYabgu dedi: Taradım düzelmedi. Büyük ihtimalle modeme bulaştı fakat modem komşuda. Genişletmek için tıkla... Taratıp temizledikten sonra chrome ayarlarını değiştirmeniz lazım.
TongYabgu dedi: Taradım düzelmedi. Büyük ihtimalle modeme bulaştı fakat modem komşuda. Genişletmek için tıkla... Taratıp temizledikten sonra chrome ayarlarını değiştirmeniz lazım.
TongYabgu Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 7 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #13 B4ybars dedi: Taratıp temizledikten sonra chrome ayarlarını değiştirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi ayarları değiştireceğim söylerseniz sevinirim.
B4ybars dedi: Taratıp temizledikten sonra chrome ayarlarını değiştirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi ayarları değiştireceğim söylerseniz sevinirim.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Mayıs 2016 #14 TongYabgu dedi: Hangi ayarları değiştireceğim söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Site adres kısımlarını www.google.com.tr yapacaksınız.
TongYabgu dedi: Hangi ayarları değiştireceğim söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Site adres kısımlarını www.google.com.tr yapacaksınız.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Mayıs 2016 #15 TongYabgu dedi: Çıkan dosya bu bunu yükledim. Genişletmek için tıkla... O çıkmaz çıkardığınız yeri doğru kontrol edin.
TongYabgu dedi: Çıkan dosya bu bunu yükledim. Genişletmek için tıkla... O çıkmaz çıkardığınız yeri doğru kontrol edin.