Tarayıcıya bulaşan virüs nasıl temizlenir?

Eğer @Newlanex, başka bir güvenlik programı kullanıyorsa çakışma yapıp sisteminin kilitlenmemesi için öyle dedim. Zemana Anti-Malware'den başka güvenlik programınız yoksa açık kalabilir.

Cevabınız için teşekkür ederim üstadım. Bir sorum daha olacak, Zemana Anti Malware tek başına yeterli olur mu acaba? Herhangi bir Antivirüs programı kullanmıyorum. Zemana orjinal lisanslı.

Cevabınız için teşekkür ederim üstadım. Bir sorum daha olacak, Zemana Anti-Malware tek başına yeterli olur mu acaba? Herhangi bir antivirüs programı kullanmıyorum. Zemana orijinal lisanslı.
Bu yorum, kişiden kişiye değişir. Bence yeterli. Ama bu dediğim kullanıcının bilinciyle ilgili bir şey. Kullanıcı, bilinçli değilse hiçbir antivirüs koruyamaz.

Bu yorum, kişiden kişiye değişir. Bence yeterli. Ama bu dediğim kullanıcının bilinciyle ilgili bir şey. Kullanıcı, bilinçli değilse hiçbir antivirüs koruyamaz.

Bilgisayarı sosyal medya ve bazı forumlar için kullanıyorum onun dışında Bilgisayar boş, sanırım bana yeterli Çok teşekkür ediyorum tekrardan üstadım.

İkisini de denedim hocam. maalesef çözmedi problemi

Rescue Disk yazılımları bu tür sorunları çözemez.

Aşağıdaki işlemi yapar mısınız ?

Güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak kapatın. Bundan emin olun.
Tüm dosya,klasör ve tarayıcılarınızı kapatın
Zoek.exe yazılımını masaüstüne indirip yönetici olarak çalıştırın. Win10 güvenlik uyarı verir yine de. Siz uyarıdaki ek bilgi yazısına tıklatın ve çalıştırın.
Alttaki komutları kopyalayıp,yazılım üzerindeki boş alana yapıştırın. Run Script butonuna basın. Bekleyin. Sisteminizi otomatik olarak yeniden açabilir veya sizden isteyebilir. Size masaüstüna bir log verecektir.
C: \Zoek-results.log bu adreste de bulabilirsiniz.
------------------------------------------------------------------------------
createsrpoint;
process;
filesrcm;
startupall;
installedprogs;
installer-list;
uninstall-list;
hijackthis;
ielook;
firefoxlook;
chromelook;
srinfo;
resethosts;
DIR /S /A:L "%systemdrive%\*">>"%temp%\log.txt";b
------------------------------------------------------------------------------------

Ben firefox kullanıyordum. Bir ara virüs tarayıcıma bulaşmıştı malwareybtes kurdum bilgisayara sıkıntı çözüldü. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…