Chrome tabanlı Brave tarayıcısını kullanıyorum. Dikkat ettim de bazı arkadaşlar da Chrome versiyonu 78 ile başlıyor. Fakat benim versiyonum hâlâ 77 ile başlıyor. Tarayıcı kendini otomatik günceller mi yoksa benim bir şey yapmama gerek var mı? Nasıl güncelleyebilirim?
Güncellemeler sisteminize bağlı olarak boş bir zamanda yüklenebilir.
Ayrıca bazı üyelerimiz tarayıcılarının Beta, geliştirici ya da Canary, Nightly gibi adlandırılan sürümlerini kullanabiliyorlar. Bu sürümler stabil sürümden daha üst sürüm versiyonlarına sahip oluyorlar.
Brave Beta is an early preview for new versions of Brave that showcases the newest advances that we're bringing to your browser. It automatically sends us crash reports when things go wrong. Downloads of this version of Brave are available here.
Brave Beta is an early preview for new versions of Brave that showcases the newest advances that we're bringing to your browser. It automatically sends us crash reports when things go wrong. Downloads of this version of Brave are available here.
Brave Nightly is our testing and development version of Brave. Releases are updated every night. Downloads of this version of Brave are available here.
brave.com
İstiyorsanız el yordamı ile de güncelleyebilirsiniz.
İnternet tarayıcıların çoğunu, tarayıcının hakkında kısmından güncelleyebilirsiniz.